A. B. | 5. 9. 2022, 19:50

Soproga Novaka Đokovića delila poseben družinski trenutek: praznovali so ...

Instagram/Jelena Djokovic

Družina srbskega teniškega prvaka je skupaj proslavila prav poseben dan, ki je še toliko več pomenil njuni hčerki. 

Jelena Đoković je od leta 2014 poročena s teniškim prvakom Novakom Đokovićem. Skupaj imata dva otroka, Taro in Stefana.

In prav prva je obeležila svoj 5. rojstni dan, ki ga je skupaj praznovala tudi celotna družina. Privoščili so si skupen oddih, pri tem pa je soproga tenisača ob dogodku zapisala tople besede. 

Tarin 5. rojstni dan 

Đokovićeva žena je na Instagramu delila skupne družinske trenutke s Tarinega 5. rojstnega dne. Na prvi izmed teh lahko vidimo zakonca Đoković, kako se nasmejano nastavljata objektivu. 

Na eni izmed fotografij je 5-letnica oblečena kot princeska. V rožnatem krilu s tančico in kronico na glavi se je zavrtela na temo zabave, ki je bila glede na plakate v ozadju obarvana v temo "baletke". 

Med drugim je tudi razvidno, da se je družina družila ob morju, saj sta starejši sin in tenisač oblečena v kopalne hlače. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Nekdanji prvi igralec sveta se ne bo udeležil Grand Slama

Nekdanji prvi igralec sveta na odprtem prvenstvu Združenih držav Amerike Grand Slam ne sme nastopiti, saj ni cepljen proti novemu koronavirusu. Svojo odločitev je sicer že večkrat pojasnil tudi v medijih: "Nisem cepljen in se ne nameravam cepiti proti novemu koronavirusu," je na novinarski konferenci v Londonu pred kratkim razkril 35-letnik. Že večkrat je javno poudaril, da ni zagovornik cepljenja proti koronavirusu. 

Na novico o tem se je še pred začetkom turnirja odzval tudi njegov največji nasprotnik Rafael Nadal. Ta je dejal, da ga njegova odsotnost zares žalosti. "Iz moje perspektive je to zelo žalostna novica. Vedno je škoda, ko najboljši igralci na svetu zaradi poškodb ali drugih razlogov ne morejo igrati na turnirju," je dejal 36-letni Španec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.