R.S. | 22. 8. 2022, 20:38

Superzvezdnika spet pri sosedih! Ujeli so ju paparaci

Instagram/dubrovackivjesnik

Pred leti je njun oddih na Hrvaškem poslabšal spor med varnostnikom in fotografi, zvezdnika pa se očitno še vedno rada vračata nazaj ...

Beyonce in Jay-Z očitno obožujeta Hrvaško, saj tam dopustujeta že četrtič. Na hrvaško obalo sta se vrnila po dveh letih, tokrat pa sta v družbi svojih treh otrok, za katere skrbi tudi varuška. 

Med oddihom na luksuzni jahti v okolici Cavtata so ju ujeli paparaci. Varuje ju varnostnik Julius De Boer, ki ju je na Hrvaškem spremljal že v preteklih letih.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dubrovački vjesnik (@dubrovackivjesnik)

Pred dvema letoma je Beyonce pri sosedih praznovala svoj 39. rojstni dan. Tam je pred dobrim desetletjem dobila tudi navdih za ime svoje hčerke Blue Ivy, ki je poimenovana po modrem bršljanu na otoku Hvar.   

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L (@yonceswetbox)

Hrvaške počitnice pa niso bile vedno idilične. Leta 2009 je popoln oddih pokvaril fizični obračun med njunim varnostnikom in dubrovniškimi fotografi in snemalci tamkajšnje televizije.

Varnostnik je tako močno udaril po kameri fotografa, da jo je uničil, snemalec pa ga je udaril s stativom. Incident se je zaključil z mnogimi kletvicami. Kljub sporu pa se zvezdnika očitno še vedno rada vračata na Hrvaško.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.