P. L. | 22. 3. 2023, 10:20

Ta znana voditeljica odšla iz RTV Slovenija, zdaj v javnost prišla takšna fotografija

Liza Praprotnik/Panorama, fotomontaža

Znana televizijska voditeljica svojega odhoda ni obešala na veliki zvon, zato je bilo presenečenje ob objavi takšne fotografije toliko večje. 

Pred dnevi je priljubljena televizijska voditeljica Liza Praprotnik, ki je na RTV Slovenija vodila informativno oddajo Panorama, še zadnjič gledalcem zaželela lahko noč. To pa je bilo tudi vse, ni poudarila, da je to njena zadnja oddaja pred odhodom na porodniški dopust.

To so storili njeni sodelavci, voditeljica Karin Sabatin je dejala, da ji v imenu celotne ekipe želijo veliko ljubezni in se prek TV-ekranov na tak način tudi poslovila od sodelavke.

Pred zadnjo oddajo Panorama, ki jo je odvodila Praprotnikova, ki jo lahko spremljamo kot hosteso Moni tudi v priljubljeni seriji Ja,Chef!, se je na družbenem omrežju pojavila fotografija, na kateri v rokah drži velik šopek, njeni sodelavci so zapisali: "Naša @liza_praprotnik vas bo nocoj še zadnjič pozdravila v Panorami, preden se poda ... na misijo 'mami'. Vse dobro ti želimo tvoji Panoramčki."

A tudi tokrat so gledalci in oboževalci zaman čakali fotografijo nosečniškega trebuščka, tega je voditeljica ves čas uspešno skrivala.

Zato pa je bilo še toliko večje presenečenje, ko se je na družbenih omrežjih pojavila čudovita fotografija, ki jo je posnel znani slovenski fotograf Aleš Bravničar. Ta je bodočo mamico ujel le nekaj dni pred porodom.