9. 4. 2022, 10:15

Tako je Kylie Jenner videti DVA meseca po porodu

Profimedia

Zvezdnica je mamica dveh otrok, hči Stormi je stara štiri leta, sina pa se je razveselila pred dobrima dvema mescema. Tega ji zagotovo ne bi pripisali, saj je na rdeči preprogi navdušila s poporodno postavo! 

Po pandemiji in drugi nosečnosti se je Kylie Jenner vrnila na rdečo preprogo. Udeležila se je premiere resničnostnega šova The Kardashians in za to priložnost je oblekla oprijeto belo obleko iz lateksa.

Kylie Jenner je bila videti kot vizija v belem, ko se je pridružila svoji družini na slavnostni premieri v Los Angelesu. In to le dva meseca po tem, ko je rodila svojega drugega otroka. Obleka, ki je imela razrez okoli stegna, je objemala vsak centimeter njenih oblin, s peščico šik modnih vozlov na rami in prsih.

Profimedia

Kyliejina obleka pa je bila le eden od vrhuncev večera. Kim Kardashian je na dogodek pripeljala svojega novega fanta Peta Davidsona. Kljub temu, da se po rdeči preprogi ni sprehodil s Kim, se je dogodka udeležil, da bi ji izkazal svojo podporo. Kim je kasneje za E! News povedala, da je svojemu novemu fantu zelo hvaležna, da je bil z njo na zanjo tako pomembni noči. 

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.