A. B. | 3. 5. 2022, 19:56

Tako se je izbranka Lada Bizovičarja poklonila njegovi pokojni mami

Luka Bratasevec

Po dolgotrajni bolezni je pred meseci umrla mama vsestransko talentiranega voditelja Lada Bizovičarja. Od leta 2004 je živela v Gani, čeprav poprej ni nikoli šla dlje od Dalmacije. 

Barbara Bizovičar je zadnja leta živela v Gani, kjer ji je njen sin kupil košček zemlje, ki ga je sama poimenovala raj na Zemlji. 

Tam je živela vse do poslabšanja zdravstvenega stanja in za seboj pustila čudovito hišico. Omenjeni kraj pa sta zdaj obiskala tudi Lado in njegova partnerka Anela Šabanagić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Anela je utrinke z obiska delila tudi na Instagramu in v objavi polni čudovitih fotografij kraja zapisala: "Končno prišla na ta čudoviti košček planeta. Zahvala gre naši Barbi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Spomin na pokojno mamo je marca počastil tudi Lado, in sicer s spominsko projekcijo filma Doma v Afriki, ki so ga o Barbari posneli leta 2012

"Izbrala sem eno parcelo in si rekla, da moram domov po denar in da bom videla, ko me je ravno klical sin in me vprašal, kaj želim za novo leto. In sem odgovorila: 'Veš kaj, letos mi ne kupi parfuma, ampak parcelo v Gani."

Kot je povedala za Žurnal24 je najprej mislil, da se o nakupu šali: "Najprej je mislil, da se šalim, potem pa me je vprašal, kam naj mi pošlje denar in koliko potrebujem. Pravzaprav mi je parcelo kupil za darilo."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.