P. L. | 20. 3. 2023, 10:55

Takšno je Damirjevo stanovanje nekaj tednov po prenovi Delovne akcije

Voyo/posnetek zaslona

V drugem delu dobrodelne oddaje Delovna akcija je Ana z mojstri pomagala Damirju do lepšega in toplejšega strešnega stanovanja. Takšno pa je stanje stanovanja nekaj tednov po prenovi … 

V drugem delu letošnje Delovne akcije sta se predstavila mama Cvetka in njen 42-letni sin Damir. Da si zasluži prenovo temne in hladne strešne sobice, v kateri je prebival zadnja leta pri svoji materi, so menili njegovi sodelavci iz Centra za usposabljanje, delo in varstvo, Črna na Koroškem.

Damir, ki je zelo čustven, je v svoj dom z veseljem sprejel Ano in njene pridne mojstre. Doživel pa celo več, kot je pričakoval.

Voyo/posnetek zaslona

Delovna akcija mu ni prenovila le sobe, prenovili so celo podstrešje, Damir je dobil dnevni prostor, majhno kuhinjo, spalnico ter kopalnico.

Zelo pa se je razveselil tudi pripomočka za snemanje, Damir namreč poje in igra na klaviaturo.

"To je meni bistveno, da zabavam ljudi, da plešejo in vriskajo," je razkril že med snemanjem Delovne akcije. 

Prek družbenega omrežja se je po predvajani oddaji tudi oglasil iz svojega novega stanovanja in zapel pesem Ta sosedov Francelj.

Kot si lahko pogledate tudi v ozadju posnetka, je njegovo novo stanovanje tudi nekaj tednov po prenovi še vedno čisto in urejeno kot prvega dne.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.