L. P. | 25. 7. 2023, 11:15

Teja Jugovic popolnoma prestrašena iskreno priznala: "Ne, ne morem!"

Teja Jugovic/Instagram zgodba

Spletna vplivnica Teja Jugovic, znana tudi pod imenom coolmamacitaa, je doživljala pravo moro. Tega, kar se ji je zgodilo, ni mogla prenesti. 

Nekdanja resničnostna zvezdnica (gledali smo jo v šovu Gostilna išče šefa) Teja Jugovic, danes uspešna spletna vplivnica, je na dopustu doživela zelo stresen trenutek. Svojim spletnim prijateljem se je oglasila zvečer, med telovadbo, njen obraz pa je bil zelo prestrašen.

Teja Jugovic/Instagram zgodba

"… Kar se je pa zdajle zgodilo," je zašepetala prestrašena v kamero in pojasnila: "Telovadim s slušalkami, nič ne slišim in kar naenkrat mi prileti vrabec! Ne vrabec, ampak tale golazen," je prestrašeno pojasnila in pokazala na veliko kobilico.

"In jaz, kao prijazna, ne, jaz ne bom ubijala živali, uboge živali, tudi kobilice morajo živeti … Zakaj se je zaletela v mojo glavo," se je spraševala Teja in v stresu ponavljala: "O, f***, ne, ne morem, ne, ne morem …"

V naslednji Instagram zgodbi je pokazala veliko kobilico in dejala: "Na pol obraza sem jo imela."

Nato je sledilcem pokazala še, da je telovadila, delala trebušnjake, okrog nje pa je bilo veliko prostora, kobilica pa je priletela naravnost na njen obraz.

Teja Jugovic/Instagram zgodba

"Pa ne mi slučajno pisati kakšne simbolike, da kobilica na obrazu pomeni sedaj ne vem kaj," je opozorila sledilce in dodala: "Tole ne prinaša nobenega sporočila, kakor samo to, da jo moram eleminirat!"

Priznala je, da jo je strah in da ne ve, kako naj zdaj telovadi naprej, prepričana je namreč bila, da ji bo ponovno priletela na obraz.

Teja s svojo družino dopustuje v kampu v Šibeniku, od koder se svojim spletnim prijateljem redno oglaša in deli lepe (pa tudi malo manj lepe) trenutke.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave