P. L. | 23. 9. 2022, 06:30

Teja Rožen (Ljubezen po domače) pokazala, kakšna je realnost, odkar sta dvojčka doma. Ničesar ne skriva

osebni arhiv/fotomontaža

Iskreno je zapisala, da bi lahko delila čudovite fotografije svoje družine, a se je odločila, da javnosti pokaže, kako je v resnici.

Teja Rožen, hči Jožeta Rožena, ki smo ga spremljali v šovu Ljubezen po domače, se je pred nekaj dnevi razveselila rojstva dvojčkov. Starejšemu bratcu Filipu sta se pridružila Aleks in Alen.

"Nosečnost je potekala brez posebnosti, sem pa res veliko počivala," je za Metropolitan povedala Roženova, dodala, da je imela rok 25. oktobra, a se je porod začel veliko prej, 11. septembra.

osebni arhiv

"Zjutraj mi je doma odtekla voda, bila sem zelo šokirana, tega res še nismo pričakovali. Bilo me je strah, kaj bo, pa tudi tega, da bo porod trajal tako dolgo kot prvič. A je bilo ravno obratno! Rodila sem zelo hitro in po naravni poti," nam je zaupala. Ker je porod potekal tako hitro, je njen partner Sebastjan rojstvo prvega sina zamudil.

Dvojčka sta na svet prijokala v porodnišnici Slovenj Gradec, Aleks se je rodil prvi in je tehtal 1950 gramov, Alen je tehtal 1935 gramov. 

osebni arhiv

Dvojčka sta že doma

Ker sta dvojčka tako lepo napredovala, so ju iz porodnišnice že spustili domov v krog družine. Roženova je ob tem priznala, da je zelo srečna, saj je pogrešala tako svojega prvorojenca Filipa kot tudi srčnega izbranca. Zdaj so vsi skupaj doma in uživajo v lepih trenutkih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teja Rožen Gačnik (@perlla3)

Veselo novico o prihodu dvojčkov domov pa je srečna mamica obelodanila prek družbenih omrežij na malce drugačen način, kot se za Instagram 'spodobi'. Sklenila je, da svojim spletnim prijateljem prikaže realno sliko, kako je, če si doma z dvema nedonošenčkoma.

"Lahko bi z vami delila na tisoče čudovitih slik naše družine, ampak ja, tudi takšne so in takšna je realnost, na trenutke naporna in težka, vendar vseeno lepa," je zapisala poleg fotografije, ki razkriva, da so nadvse srečni, a tudi malce utrujeni.