M. P. | 10. 5. 2022, 16:56

Tik pred ljubljanskim koncertom je član dvojca 2Cellos srečal najslavnejšo Zemljanko in se fotografiral z njo!

Profimedia

Stjepan Hauser, polovica priljubljenega dvojca 2Cellos, se med svojim obiskom v Ameriki zabava z nekaterimi najbolj znanimi zvezdniki na svetu! Ne boste verjeli, koga vse je srečal!

V okviru svetovne turneje se bosta glasbena virtuoza 2Cellos ustavila tudi v Sloveniji, in sicer 25. in 26. maja 2022 v ljubljanskih Stožicah, kjer bo edina priložnost, da ju slovensko občinstvo še zadnjič vidi in sliši skupaj na istem odru.

V Stožicah sta glasbenika nastopila že leta 2017, kjer sta prodala skoraj 20 tisoč vstopnic in dvorano prav tako kar dvakrat razprodala.

Profimedia

Turneja po najprestižnejših prestolnicah

Tokratna turneja slovenskega čelista Luke Šulića in hrvaškega čelista Stjepana Hauserje je prav veličastna. V Evropi bosta namreč zaigrala na kar trinajstih odrih, med drugim v Londonu, Milanu in Parizu. Skupaj bosta nastopila po skoraj 3-letnem premoru, a je prihajajoča turneja obenem tudi njuno zadnje skupno dejanje.

Priljubljena in nadarjena glasbenika letos praznujeta 10. obletnico, odkar sta osvojila svet s svojimi uspešnicami na čelih.

Zaradi razprodanega ljubljanskega koncerta sta poleg prvotno načrtovanega enega koncerta naknadno dodala še en datum.

Hauser v ZDA s Kim Kardashian in Elonom Muskom

Tik pred začetkom turneje se Stjepan Hauser mudi v Ameriki. Razloga za svoje potovanje v 'deželo tisočerih priložnosti' sicer še ni razkril. Se je pa prek svojih objav na Instagramu pohvalil s številnimi zvezdniškimi utrinki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Na eni od fotografij pozira s samo kraljico resničnostnih šovov Kim Kardashian. Ob skupni fotografiji je Stjepan zapisal le: "Čudovita Kim". Mnogi sledilci so se na objavo odzvali z besedami: "Čudoviti Hauser."

Preden je srečal Kim, se je 35-letni glasbenik družil tudi z enim najbogatejših ljudi na svetu, Elonom Muskom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

"Kaj pravite? Bi morali imeti koncert na Marsu?", je Stjepan vprašal ob fotografiji. Eden od njegovih oboževalcev je na to zapisal: "Samo Mars? Tvoj koncert bodo spremljali z vseh planetov! In to si zaslužiš."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.