P. L. | 12. 2. 2024, 13:05

Tina Gaber pokazala, kako nežen in ljubeč je njen partner Robert Golob (FOTO)

Instagram/Tina Gaber

Izbranka premierja vlade Roberta Goloba je delila posnetek, s katerim je pokazala, kako nežen zna biti njen partner.

Tina Gaber je s svojimi spletnimi prijatelji in oboževalci delila posnetek v Instagram zgodbi. Z njim pa je pokazala, kako nežen in ljubeč je do mucka njen partner Robert Golob.

S posnetka lahko sklepamo, da Gabrova in Golob uživata ob kozarčku vina in čakata na obrok, medtem pa jima družbo dela prijazen siv muc, ki se je takoj prikupil in si zaslužil božanja. 

Robert Golob in muc

Robert Golob in muc

Tina Gaber/Istagram zgodba

Gabrova je poleg posnetka dodala tudi emotikon, ki ima srčke v očeh, označila pa je tudi Goloba. Glede na to, da gre za notranjost, sklepamo, da par ni užival v restavraciji, ampak gre za domače okolje.

Gabrova je velika ljubiteljica živali

Gabrova, ki je velika ljubiteljica in zaščitnica živali, pogosto deli posnetke, na katerih pokaže hišne ljubljenčke, pa tudi rešene živali, oglasi se tudi iz zavetišč zanje. 

Zaradi ljubezni do njih je postala tudi veganka, kar pomeni, da ne uživa mesa in izdelkov živalskega izvora. O tem je pred časom spregovorila tudi za portal nepremagljiva.si.

"Stališče vseh najbolj uglednih svetovnih organizacij, zasnovano izključno na podlagi tisočih znanstvenih raziskav, je enotno: dobro načrtovana veganska prehrana zmanjšuje možnost za nastanek raka, sladkorne bolezni, srčno-žilnih bolezni, debelosti itd." je izpostavila v pogovoru za omenjeni portal.

Golob boža mucka.

Golob boža mucka.

Tina Gaber/Istagram zgodba

Kot je povedala, se zaveda tega, da se veganov pogosto držijo razni stereotipi. Ti pa so? "Denimo to, da so skuštrani, melanholični hipiji, ki jedo travo in se pogovarjajo s sobnim kaktusom," je svoja opažanja delila nekdanja mis Hawaiian Tropic in diplomirana sociologinja. Ter šaljivo dodala, da vse našteto vegani počnejo le v primeru, če jim zdravje dopušča, saj o njih prav tako prevladuje prepričanje, da so "slabokrvni in imajo le toliko energije, da si sesekljajo tistih par korenčkov na dan".

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih