Uredništvo | 9. 7. 2024, 17:07

Tina Gaber spet potovala s premierjem: tako so jo sprejeli v Washingtonu

Instagram/posnetek zaslona/Tina Gaber

Roberta Goloba pa tudi tokrat na poti spremlja njegova partnerka Tina Gaber

Voditelji držav Nata, med katerimi je tudi slovenski premier Robert Golob, zasedajo v Washingtonu. V ZDA bodo predvidoma potrdili novo pobudo za usklajevanje zahodne pomoči Kijevu in zavezo, da bodo prihodnje leto Ukrajini namenili za 40 milijard evrov vojaške pomoči.

Instagram/posnetek zaslona/Tina Gaber

Roberta Goloba pa tudi tokrat na poti spremlja njegova partnerka Tina Gaber. Kako so jo sprejeli v Washingtonu, je objavila na družbenih omrežjih. Ob pristanku jo je pričakal velik šopek rož, ovit v celofan, da je namenjen prav njej, pa priča mašna, ki je v barvah slovenske zastave. Tina pa se je tamkajšnjim politikom predstavila v elegantnem črnem kostimu in belih supergah.

Instagram/posnetek zaslona/Tina Gaber

Kot smo že poročali, se jim bo v četrtek v okviru zasedanja Sveta Nato-Ukrajina pridružil tudi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes državo gostiteljico in Nemčijo označil za glavni nasprotnici sprejemu Ukrajine v zavezništvo. Po njegovem mnenju bo Kijev tokrat, podobno kot po zadnjem vrhu v Vilniusu, ostal razočaran.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan