A. B. | 3. 2. 2023, 13:35

Tina Gaber z nasmeškom ob vprašanju, ali je v zvezi z Robertom Golobom

Instagram/Tina Gaber/BOBO/fotomontaža

Ljubljančani ju vse pogosteje srečujejo na priljubljenih kotičkih. Kaj sta o tem povedala sama? 

Predsednik vlade Robert Golob skrbno skriva svoje zasebno življenje. Govoric, da se je pred časom ločil, ni nikoli potrdil, je pa pred kratkim v oddaji na Kanalu A voditeljema razkril, da živi sam z otroki. Izgleda, da se je 55-letnik ogrel za 35-letno televizijsko voditeljico in podjetnico Tino Gaber. Na to namigujejo njuna vse pogostejša javna snidenja; prvič sta se skupaj udeležila božičnega koncerta v Vatikanu, nakupovala v trgovskem centru Ikea, najpogosteje pa naj bi ju Ljubljančani srečevali v bistroju blizu kliničnega centra, kjer se zadržujejo številni poslovneži. 

Po neuradnih informacijah se podjetnica in predsednik vlade poznata prek njene sestre, Urške Gaber, ki trenutno dela v kabinetu predsednika vlade. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

K njemu naj bi se celo preselila

Po  neuradnih informacijah naj bi njeni prijatelji povedali, da se je "po hitrem postopku" tudi preselila, zaradi česar se domneva, da se je preselila prav k premierju. Na vprašanje o tem, ali sta v zvezi pa naj bi vsem odgovarjala le z nasmehom, poroča Suzy. V današnjem času je zgovorno tudi dejstvo, da ji predsednik vlade sledi na družbenih omrežjih in všečka njene fotografije. Ali sta zares v zvezi Golob ne želi komentirati. 

Profimedia