A. R. | 9. 11. 2022, 12:05

Tina Maze razkrila skrivnost svojega videza (povsem preprosto)

Profimedia

Naša nekdanja smučarka je zdaj naglas spregovorila, kako skrbi, da tudi po končani karieri ostaja v formi in kako skrbi za svoj videz.

Tina Maze se je leta 2015 uradno poslovila z belih strmin, kar pa ne pomeni, da je popolnoma obrnila hrbet športu. Zdaj ima občutno več časa, da lahko preizkuša tudi druge oblike športnih aktivnosti, kot so smučanje na vodi, plezanje in deskanje.

Tokrat se je oglasila na Instagramu, kjer je objavila posnetek, v katerem je razkrila, kakšen je recept za boj proti  prezgodnjemu staranju. Nekdanja smučarka je oseba, ki nima težav, da se pred kamero pojavi brez ličil in tako s ponosom pokaže svojo naravno lepoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

"Živjo. Slišala sem en lep rek o športu, ki se glasi takole: Če se nočeš hitro postarati, se ukvarjaj s športom in se gibaj," je v kamero Mazejeva v angleščini nagovorila svoje številne sledilce. Ti so njene besede pospremili z navdušenjem in to izrazili z različnimi čustvenimi simboli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)

Po izjemni smučarski karieri si je Mazerjeva s svojim trenerjem Andreo Massijem ustvarila družino. Razveselila sta se deklice Anouk, ki bo februarja praznovala že 5. rojstni dan. Tričlanska družinica si rada vzame čas za aktivne izlete v naravi ali ob morju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.