P. L. | 28. 5. 2024, 13:47

Znani slovenski športnik navdušil z veselo novico: "Rekla je da!"

Instagram/Tomi Horvat

Znani slovenski športnik je zaročen. Poglejte, kakšen čudovit prstan je podaril srčni izbranki. 

Znani slovenski nogometaš Tomi Horvat je s svojimi spletnimi prijatelji delil lepo novico. Svojo srčno izbranko Lauro Čas je zaprosil za roko in ta je seveda privolila.

"Rekla je da," je zapisal poleg fotografij, ki jih je objavil, z njimi pa pokazal, kako čudovit zaročni prstan je nadel svoji izbranki. Na eni od fotografij pa je pokazal tudi, kako poljublja nosečniški trebušček svoje partnerice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi Horvat (@tomi.horvat)

Postala bosta starša

Par je novico, da bosta postala starša, razkril letos februarja prek družbenih omrežij. Delila sta nekaj fotografij, z njimi pa razkrila tudi, da pričakujeta deklico.

Poleg slik, ki so nastale na ultrazvočnem pregledu, sta dodala roza vrtnice, na zadnji fotografiji, ki je nastala na dogodku, kjer sta izvedela otrokov spol, pa je športni copat rožnate barve.

Tomi Horvat in Laura Čas

Tomi Horvat in Laura Čas

Instagram/Tomi Horvat

Tomi trenutno igra na položaju veznega igralca za avstrijski klub SK Strum Gradec, pred tem pa je igral za nogometni klub Mura (2018 do 2022). V tem času je prekmurski dres nadel na 158 tekmah v vseh tekmovanjih in vpisal 18 zadetkov ter 11 asistenc. Sturm ga je leta 2022 odkupil za dobrega pol milijona evrov (podatki Transfermarkta), kar je bila najvišja odškodnina v zgodovini kluba s Fazanerije. Tomi je leta 2022 postal tudi član slovenske nogometne reprezentance.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave