J. Z. | 6. 7. 2022, 17:20

Travis Barker po vrnitvi iz bolnišnice ne počiva

Profimedia
Travis Barker po vrnitvi iz bolnišnice ne počiva (foto: Profimedia)

Slavni glasbenik, ki je zaradi nenadne hospitalizacije poskrbel za veliko skrbi slavne družine Kardashian, je po nekaj dneh zapustil bolnišnico. Čeprav je bilo njegovo stanje zelo resno, se je Travis Barker že odpravil v studio.  

Travisa Barkerja so pred tednom dni prepeljali v bolnišnico, tam pa ga je ves čas spremljala njegova žena Kourtney Kardashian. Po odpustu iz bolnišnice so ga že ujeli paparaci, ki so ga fotografirali med vožnjo z avtomobilom in pred studiem, kjer je padel v objem s prijateljem. 

Trpel hude bolečine

Spomnimo, pred odhodom v bolnišnico je Barker tvitnil močne besede: "Bog reši me."  Sedaj je jasno, da je trpel hude bolečine. 

Hospitaliziran je bil zaradi pankreatitisa, nenadno nastalega vnetje trebušne slinavke. Zdravniki menijo, da ga je sprožila endoskopija.

Profimedia

46-letni glasbenik, znan predvsem kot bobnar v skupini Blink 182, se je po prihodu domov znova oglasil tudi na družbenem omrežju Twitter, kjer je zapisal, da je zelo hvaležen. 

Svojim sledilcem je še pred tem pojasnil, da so mu med pred nekaj dnevi v rutinskem postopku med endoskopijo odstranili majhen polip, pri tem pa je na žalost prišlo do vnetja, ki bi lahko bilo zanj tudi usodno. 

"Zelo sem hvaležen za zdravljenje, ki sem ga bil deležen. Trenutno se počutim veliko bolje," je sporočil. 

Kourtney Kardashian jezna na paparace 

Njegova soproga, 43-letna Kourtney, ki mu je ves čas hospitalizacije stala ob strani, pa je sledilcem sporočila, da je hvaležna za svoje zdrave in zdravje njene družine. Zahvalila se je vsem, ki so skrbeli za njenega moža, hkrati pa nekaj jeze znesla tudi nad paparace. 

Ti naj bi po njenem prodajali njene stare fotografije, pri tem pa trdili, da se resničnostna zvezdnica zabava, medtem ko njen mož trpi v bolnišnici. "Sram naj vas bo," jim je sporočila. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.