13. 8. 2022, 14:30

Kaj so počela tri gola dekleta z gasilsko cevjo na Jadranski magistrali?

Profimedia/posnetek zaslona/Twitter/Pluton/fotomontaža
Kaj so počela tri gola dekleta z gasilsko cevjo na Jadranski magistrali? (foto: Profimedia/posnetek zaslona/Twitter/Pluton/fotomontaža)

Nekateri so pripravljeni narediti marsikaj za pozornost. Poglejte, kako so seksi striptizete ohromile promet v Črni gori. Kljub temu, da so uprizorile pravo pašo za oči, pa črnogorska sodnica nad njihovim nastopom ni bila preveč navdušena.

Čeprav so posnetki erotičnega šova, ki so ga mlade Ukrajinke lansko turistično sezono izvedle na Jadranski magistrali, na družbenih omrežjih poželi precej odobravanja, je črnogorsko sodišče zaradi nedostojnega vedenja vsaki izmed njih dosodilo 450 evrov kazni. 

S pomočjo gasilske cevi se polivajo z vodo

Na posnetkih, ki so zaokrožili po družbenih omrežjih, je videti tri gola dekleta, ki se s cevjo gasilskega vozila kotorskih gasilcev polivajo z vodo, dva moška pa jih fotografirata. Dogodek se je zgodil 8. julija lani okoli 15. ure v kraju Škaljari, mlada dekleta pa so zaradi zaradi tega končala na črogorskem sodišču za prekrške, poroča hrvaški Telegram.

Sodišče je razsodilo, da je bilo vedenje deklet, ki so gola pozirala tudi na obzidju starega mestnega jedra v Kotorju, nedostojno. Mestno jedro v Kotorju je sicer pod zaščito Unesca.

Gasilci so avto le posodili

Dve 21-letni in eno 19-letno državljanko Ukrajine je sodnica Ivana Vukasović zaradi kršenja zakona o javnem redu in miru obsodilo na 450 evrov kazni. 

Vodja kotorskih gasilcev Maksim Mandić je ob tem za podgoriški dnevnik Pobjeda povedal, da gasilci z dogodkom nimajo nič. Vozilo naj bi oddali v najem organizatorjem mednarodne gorske avtomobilske dirke Kotor-Trojica, ki je potekala v tistem času. Oddali so jim ga za namene pranja ceste, sami pa po zagotovilih Mandića pri pranju niso sodelovali. 

Dekleta naj bi po poročanju črnogorskih medijev snemala pornografsko vsebino, ki se je pojavila tudi na nekaterih spletnih straneh za odrasle.