N. V. | 14. 4. 2023, 11:22

Uh, kako privlačen je bil znan slovenski maneken: na plano so prišle fotografije iz njegove mladosti

Alen Kobilica Press

Zaradi njegovega telesa je kar 120 misic 'omedlelo'.

Stilistka Metka Albreht, ki je leta 1993 nosila naslov mis Slovenije, je na Instagramu objavila trideset let staro fotografijo iz tekmovanja za mis sveta. S fotografijo je presenetila mnoge.

Ne le da nas je spomnila, kakšna je bila takrat videti, na fotografiji je tudi znan slovenski maneken Alen Kobilica, ki šibi kolena marsikateri ženski. Fotografija jasno razkriva, da je že kot mlad fant bil izjemno privlačen in je osvajal ženska srca.

Zgodba o prijateljstvu

Opisala je, da je fotografija bila posneta na dan, ko sta se spoznala. To pa se je zgodilo v Južni Afriki na izboru za mis sveta. 

Instagram/Metka Albreht/posnetek zaslona/fotomontaža

"Izmislila sva si, da je moj bratranec in tako je prišel na večerjo med približno 120 misic iz vsega sveta. Prišel je kot pepelka, po tistih dolgih stopnicah. Zagorel, v razpeti beli srajci, kavbojkah je nonšalantno stopal proti nam, punce pa v "nezavest". Bil je nasmejan in igriv, zabaven in res zelo čeden," je stilistka na Instagramu razkrila zgodbo o tem, kako sta se spoznala.

Katera ga je osvojila?

Ni znano, ali ga je takrat katera izmed svetovnih lepotic tudi osvojila, je pa dejstvo, da je bil pozneje v dolgoletni zvezi z lepotico in podjetnico Karin Šimonka, s katero imata skupno podjetje z veganskimi sladoledi. Danes pa je srečen v objemu glasbenice Maje Prašnikar, s katero ima dva otroka.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.