Uredništvo | 4. 12. 2023, 21:50

Sanjska plaža v Mehiki poskrbela za večno ljubezen: poročila se je zvezdnica, ki je obnorela najstnike

Profimedia

Z možem, ki ga je spoznala preko Zooma, sta se poročila na sanjski plaži v Mehiki.

Vanessa Hudgens in Cole Tucker sta si izmenjala poročna prstana v soboto, 2. decembra. Poročila sta se na idilični plaži v Mehiki. Ko so Vanesso Hudgens maja vprašali, kakšni so njeni poročni plani, je odgovorila, da je tako izgubljena, da bi najraje pobegnila in se skrivaj poročila. Nazadnje ji je le uspelo ustvariti poroko iz sanj.

Profimedia

Javnost je za zaroko izvedela februarja letos, govorice pa pravijo, da je Tucker igralko zaprosil za roko še pred lanskim novim  letom, po treh letih zveze. Zvezdniški parček je v romantično razmerje vstopil novembra 2020, takrat so ju tudi prvič zalotili, kako se v Los Angelesu držita za roke. 

Manj kot leto pred tem, januarja 2020, se je igralka razšla z igralcem Austinom Butlerjem, s katerim je bila skupaj devet let. To naj bi bil tudi razlog, zakaj je zvezo z novim fantom, bejzbol igralcem, tako dolgo časa skrivala pred očmi javnosti. Šele februarja 2021 sta na Instagramu objavila fotografijo, na kateri se poljubljata, krasil pa jo je napis "ljubim te".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Ko sta le potrdila svoje razmerje, je Tucker v intervjuju med MLB treningom podal prisrčen komentar: "Imam punco in ona je tako kul. Čudovita je, ljubim jo. Super je. Jo boste videli naokoli." Športnik in igralka pa sta se spoznala na nenavaden način, in sicer preko Zooma.

"To je najbolj moderna ljubezenska zgodba, kar jih je," je dejala. "Spoznala sva se preko Zooma - med skupinsko online meditacijo." Po srečanju na Zoomu pa je bil Tucker tisti, ki ji je prvi poslal privatno sporočilo. Oktobra 2021 je Hudgens za medije povedala, kako zelo srečna je. Razkrila je, da je njuno razmerje boljše, kot bi si sploh lahko predstavljala, njun odnos pa je označila kot čudovit in zdrav. 

Preden je v njeno življenje vstopil Tucker, je igralka hodila z Zacom Efronom med leti 2006 in 2010, nato pa je leta 2011 začela zvezo z Butlerjem.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord