P. L. | 9. 6. 2023, 11:20

Velika tragedija v družini Saše Lendero: "Zdrobili so še en košček naših src"

Instagram/Saša Lendero

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero žaluje, pripetila se je huda nesreča. Kot je zapisala, je zdrobljen še en košček njihovih src. Njen zapis vas bo zelo ganil … 

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, Saša Lendero, je svoje spletne oboževalce zelo presenetila z žalostnim zapisom. Zgodila se jim je tragedija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

"Pred osemnajstimi leti ji ni bilo usojeno, da bi skupaj z bratci in sestricami, komaj dobro rojena, umrla v reki, kamor so jih odvrgli brezsrčni ljudje. Namesto tega je dobila ljubeč dom in postala naša Molly. Najbolj natančna in čista mucka, kar jih je. V dežju sploh ni hodila ven, saj ni prenesla, da bi se njene snežno bele tačke umazale v blatu in lužah. Z vsakim letom je postajala bolj nežna in ljubeča," je zapisala poleg fotografije, na kateri je (sklepamo) njihova ljubljenka.

Z naslednjimi vrsticami pa je razkrila, da se je pripetila velika tragedija. Njihova mačja prijateljica je doživela zares grozljivo nesrečo.

"Danes zjutraj jo je pred hišo povozil smetarski tovornjak in pod kolesi zdrobil še en košček naših src. Molčika naša, naj bodo tam zgoraj pod tvojimi lepimi šapicami najbolj mehki in beli oblački!" je zapisala Lenderova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.