15. 9. 2022, 12:16

Vesna iz 'fačuzija' skočila v objem novemu izbrancu: kje ga je spoznala?

Igor Zaplatil

Svojo sorodno dušo je iskala v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, zdaj pa jo je končno našla.

Vesna Šošterič v preteklosti ni imela sreče v ljubezni, zdaj pa se ji je očitno nasmehnila sreča. Sporočila je, da je v razmerju, njen novi partner pa prihaja iz Hrastnika, poroča Njena.si.

Novega partnerja je spoznala prek prijatelja. "Rekel mi je, da pozna enega fajn fanta, ki bi bil primeren zame. Pa je tako naneslo, da sva se začela spoznavati prek Facebooka. Pritegnila me je njegova žalostna ljubezenska zgodba, bil je zelo razočaran," je povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24ur.com (@24urcom)

Vesna je dodala, da sta skupaj dva meseca, občutek pa ima, da sta na dobri poti. Izbranec ji bo pomagal pri trgatvi. 

Ni ji bilo lahko

Za njo pa so težki časi. Kot je maja lani povedala novinarki portala Žurnal24, je zaradi svetovne pandemije že dlje časa brez redne zaposlitve, zato so se z družino težko prebijali čez mesece. Tovarne zaradi koronavirusa niso iskale novega kadra, je pa bila zaradi težke situacije toliko bolj hvaležna za to, da so na kmetiji sami pridelali hrano.

Igor Zaplatil

"Če ne bi imeli kmetije, bi bilo hudo. V teh korona časih je zelo težko dobiti službo, veliko tovarn je zaprlo svoja vrata, drugi pa trenutno ne zaposlujejo, številni zato res težko živijo," je tedaj povedala. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.