A. R. , Ž.A. | 22. 11. 2022, 14:32

Vid Valič naši novinarki nehote razkril hčerkino ime (VIDEO)

Aleksandra Saša Prelesnik

Priljubljeni slovenski stand up komik uživa v očetovstvu. V pogovoru nam je zaupal nekaj prikupnih trenutkov s svojo izbranko in kako sta izbrala hčerkino ime.

Vid Valič je letos začel turnejo nove avtorske predstave Strast, dojenček in rompompom, v kateri ugotavlja, kaj imajo skupnega politiki in dojenčki. Uro in pol dolga predstava namreč spominja na vse koronske ukrepe, na katere je marsikdo v tem času že pozabil, vse skupaj pa dopolni s prigodami s svojo izbranko in hčerkico.

Pred kratkim je gostoval v podkastu Ob skodelici kave, kjer je novinarki povedal, da svoji hčerki bere potopisne zgodbice. V enem trenutku pa mu je ušlo njeno ime. V videu si poglejte, kako se je odzval, ko je ugotovil, da je povedal preveč:

Med drugim je še povedal, kakšen oče je: "V bistvu ne vem. Rad bi skrbel za njo ves čas, ko lahko, ko ne delam. Včasih sem malce nepotrpežljiv, ko se dere in si rečem, zakaj se dere, če sem ji vse uredil. (smeh, op. p.) In potem se spomnim, da to ni odrasla in racionalna oseba, zato tega ne moreš pričakovati od nje. (smeh, op. p.) Verjetno moraš o tem, kakšen sem kot oče, vprašati mojo hčerko pri petih, petnajstih in petindvajsetih letih. In če bo trikrat odgovorila, da sem dober oče, sem se dobro odrezal."

V podkastu pa je spregovoril tudi o začetkih stand up komedije, novi avtorski predstavi, različnih vlogah, ki jih opravlja. Predstavil nam je še njegov način uspavanja hčerke, ki je precej povezan z njegovim dolgoletnim žuranjem. Zanimivo, kajne? Vse to in še več v podkastu Ob skodelici kave spodaj.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.