Ž.A. | 8. 8. 2022, 13:33

(VIDEO) David Beckham svojo hčerko peljal na nepozaben koncert in jo zabaval s svojim petjem

Instagram/davidbeckham

Nekdanji nogometaš in njegova hčerka Harper sta se udeležila koncerta priljubljenega glasbenika in njen nasmeh pove več kot tisoč besed.

Ste že slišali, da sta David in Harper najboljša prijatelja? Velikokrat se družita in si ustvarjata prikupne spomine. 47-letni nekdanji nogometaš je svojo 11-letno hčerko peljal na koncert pevca The Weeknd v Miami.

Med koncertom sta snemala drug drugega, Harper pa je ulovila trenutek, ko je David zapel legendarno pesem Out of Time in po nesreči začel prekmalu. Ob tem sta se prikupno smejala.

"Neroden očetov trenutek," se je pošalil David ob svojem spodrsljaju med petjem. "Malo sva zamudila, ampak sva na koncu le prispela in uspel sem nasmejati Harper. The Weeknd vav, kakšna predstava!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Na Instagramu sta delila še nekatere druge posnetke, na katerih prepevata Take My Breath, Often, Blinding Lights in One Right Now.

In kaj bi lahko označili za vrhunec njunega večera?

Spoznala sta zvezdo večera - The Weeknda, katerega pravo ime je Abel Makkonen Tesfaye. Kasneje jima je komentiral fotografijo in dodal čustvena simbola za navdušenje in ljubezen:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Complex Music (@complexmusic)

"Vem, da sem že objavil videoposnetke, toda naša deklica je tako srčkana, da sem moral objaviti še enega, kjer se norčuje iz očetovega plesa," je zapisal pod drugo objavo, ki jo je namenil čudovitemu večeru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Mnogi komentatorji so pisali o tem, kako velika je že Harper in se šalili, da stopa po očetovih stopinjah glede plesa.