N. V. | 27. 3. 2023, 11:44

VIDEO: Harry Styles po razhodu že strastno poljublja drugo (zagotovo jo poznate, velja za najlepšo žensko na svetu)

Profimedia

Ni jima bilo mar, kdo ju vidi, saj sta se strastem predajala vsem na očeh.

Zdi se, da je priljubljeni pevec Harry Styles svoje ljubezensko razmerje z igralko Olivio Wilde pustil v preteklosti, saj so ga na ulicah Tokia videli strastno poljubljati Emily Ratajkowski. Na ulici sta si izmenjala številne strastne poljube, pri čemer je bilo videti, da jima ni mar, kdo ju vidi, saj sta bila na očeh številnih opazovalcev.

Iz enega razmerja v drugo

Konec prejšnjega meseca so številni tuji mediji poročali, da se je Styles izselil iz stanovanja, ki sta ga imela skupaj z Wildovo, in se vselil z nekom drugim, čeprav ni prišlo v javnost, kdo je skrivnostna ženska. Vir je za Mirror takrat povedal: "Harry se z nekom videva. Zelo se bo potrudil, da bo njeno identiteto zamolčal po cirkusu okoli njegovega razmerja z Olivio."

Profimedia

Styles in Wildova sta se razšla novembra, potem ko sta ugotovila, da imata različne prioritete, ki ju ločujejo. "Harry ni pustil Olivie ali obratno. To je najdaljša zveza, ki jo je imel Harry, tako da očitno imata posebno vez," poroča Page Six.

Tudi Ratajkowska je septembra vložila zahtevo za ločitev od svojega moža, filmskega producenta Sebastiana Beara-McClardaZakonca sta se razšla zaradi obtožb, da je 42-letni Sebastian 'serijski goljuf'. V zadnjih mesecih so jo povezovali z ženskarjem Petom Davidsonom, znano pa je tudi, da je skočila v posteljo s komikom Ericom Andréjem.

Profimedia

"Vsakič, ko grem na zmenek, to vsi vedo. Če te nekdo fotografira, ko si z nekom, to še ne pomeni, da si se odločil za javno razmerje," je v preteklosti potarnala Američanka, s tem pa je dala vedeti, da strastno poljubljanje ali žgečkljive fotografije še ne pomenijo, da je z moškim v razmerju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.