20. 6. 2022, 06:31

VIDEO: Pitbul, ki prede kot mačka? Preprosto morate ga spoznati

Beth Clark/Instagram

Od trenutka, ko je bil posvojen v družino s šestimi mačkami, se po pasje več preprosto ni znal obnašati. Njegova lastnika sta na družbenem omrežju delila prikupen posnetek in ne boste verjeli - obnaša se kot prava mačka. 

Winston je pitbul, ki ga je v svojo družino posvojila Beth Clark. Odraščal je v okolju, v katerem je sledil vedenju mačk in se mu popolnoma prilagodil. 

"Pridružil se je družini šestih mačk," je za The Dodo pojasnila Beth in dodala, da so se med seboj povezali na prav poseben način. 

Družina Clark rešuje muce, ki nimajo toplega doma, zato je z njimi tudi odraščal. 

Beth Clark/The Dodo

Že pri štirih mesecih se je obnašal "po mačje" 

Winston je bil star le štiri mesece, ko je Beth med crkljanjem ugotovila, da spušča mačje zvoke: "Predel je kot mačka," je pojasnila. 

Sprva je bila presenečena, a pri tem pojasnjuje: "Hitro sem ugotovila, da je to pravzaprav počel kot izraz zadovoljstva, ki se ga je naučil od svojih 'bratov in sester'." 

Utrinek je delila na Tik Toku in ob njem iročnično zapisala: "Winston je bil vzgojen z mačkami, zato zdaj prede prav tako kot one!" 

@bethdc7 Ohhhh Winston 🤦🏻‍♀️🤌🏻 #pitbull #purr #cat #catsoftiktok #catdog ♬ original sound - Beth Dooley Clark

Njegov odnos z mačkami je zares poseben 

Z Instagrama nam je lahko več kot samo jasno, da se je med njim in mačkami razvil prav poseben odnos. Tu in tam ga namreč ena izmed njih tudi masira, pri čemer Winston zaspano uživa. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beth Clark (@bethdc7)

Winston je tudi sicer navihan kuža 

Veliko utrinkov iz njegovega vsakdanjega življenja lahko zasledimo prav na Instagramu. Pri tem so najbolj simpatični posnetki njegove "pomoči" na vrtu.

Winston si pri delu tako zelo želi pomagati svoji "mami," da s svojo navihanostjo povzroča več škode kot karkoli drugega. 

Pri enem izmed videoposnetkov je Beth zapisala: "Še eden izmed sproščujočih dni med delom na vrtu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beth Clark (@bethdc7)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.