15. 4. 2022, 15:00

Vse TO ima več kot 150 milijonov evrov vredna vila, ki si jo ogledujeta Ben Afflect in Jennifer Lopez

Profimedia/fotomontaža

Dobrih 45 milijonov evrov vreden dom je Benu in Jennifer postal pretesen, oko sta vrgla na eno najbolj prestižnih vil.

Pred kratkim zaročen zvezdniški parček je nedavno za skupno gnezdo izbral 50 milijonov evrov (skoraj 46 milijonov evrov) vredno vilo na Bel Airu, a očitno z njo nista tako zadovoljna, saj sta spet na lovu na novim domovanjem. Tokrat si ogledujeta več kot trikrat dražjo nepremičnino, ki velja za eno najdražjih v Los Angelesu.

Opazili so ju namreč, ko sta obiskala t. i. 'The Manor'', enormno posest, ki sta jo zgradila režiser Aaron Spelling in njegova žena Candy. V njej je otroštvo preživela Tori Spelling. Kasneje je posestvo kupila Petra Ecclestone, ki jo je prodala pred tremi leti.

Na tem, dobrih 20.000 kvadratnih metrov velikem posestvu, se med drugim nahaja hiša (6000 kvadratnih metrov), ki ima skupno 123 sob, od tega 14 spalnic in 27 kopalnic, 100 parkirnih prostorov, bowling, kino, teniško igrišče, frizerski salon ter seveda bazen in jakuzzi. Verjeli ali ne, posebna soba je namenjena tudi odvijanju daril.

Vir blizu zvezdniškemu paru je povedal, da bosta novo domovanje opremljala skupaj in tako, da se bosta v njem oba dobro počutila, glavno vlogo pri dekorju pa bo vseeno imela Jennifer.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.