P. L. | 18. 1. 2023, 08:17

Zala Kralj javno spregovorila o zelo težkem obdobju

Instagram/evrovizijacom

Kot je pojasnila pevka Zala, ki ustvarja s svojim partnerjem Gašperjem Šantlom, si bo preteklo leto zapomnila po paničnih napadih, ki jih je doživljala … 

V priljubljeni pohodniški oddaji na Potepu z Leo je tokrat voditeljica Lea Mederal gostila Zalo Kralj in Gašperja Šantla, glasbenika, ki sta nas pred nekaj leti zastopala tudi na Evroviziji s pesmijo Sebi.

Mlada glasbenika sta se lansko leto nekoliko bolj posvečala sebi, imela nekaj odmora, zdaj pa iskreno spregovorila o tem na poti do svetega Antona na Pohorju. 

Facebook/posnetek zaslona

"Delava že, odkar se poznava in odkar sva končala šolo in sva bila pridna. Zdaj imava to možnost, da nekaj časa ne delava nič," je na vprašanje Mederalove, zakaj sta se odločila, da bosta imela nekaj mesecev odmora, odgovoril Šantl, dodal, da se v tem času oba izobražujeta, sam vadi kitaro po pet ur dnevno. 

"Jaz veliko berem, pri meni je ta odmor pomemben zaradi mentalnega zdravja," je povedala Kraljeva. Kasneje pa dodala, da si bo lansko leto zapomnila predvsem po paničnih napadih, ki jih je doživljala.

"Imela sem zelo težko obdobje glede anksioznosti. Mogoče je to preveč informacij," je dodala in pogledovala v kamero, "ampak, meni je samo fajn, da je tega leta konec."

Na vprašanje voditeljice, zakaj meni, da je prišlo do tega, mogoče zaradi preveč medijske pozornosti, je odkimala: "Ne vem. Mislim, da je bilo vse skupaj, nisem še čisto predelala."

Povedala je še, da je v lanskem letu spet malce bolj vzpostavila stik s svojo družino in prebrala kar 85 knjig.

Prihodnost je zanju odprta knjiga, želita si le početi stvari, ki jih imata rada.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec