N. Vo. | 19. 5. 2024, 21:16

Žalost v družini Beckham: "Zelo te bom pogrešal ..."

posnetek zaslona/Instagram Brooklyn Beckham

Sin nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, Brooklyn Beckham in njegova žena Nicola Peltz Beckham sta na Instagramu delila žalostno vest.

Nicola Peltz Beckham, žena Brooklyna Beckhama žaluje. Njena družina je izgubila osebo, ki so jo imeli vsi neskončno radi - babico Gino Peltz, ki je umrla v starosti 95 let. Nicoliin brat Bradley Peltz je na Instagramu objavil ganljivo sporočilo o njeni smrti: "Danes smo izgubili mojega angela na zemlji. Bila je ne le najsrečnejša, ampak ena mojih najljubših duš, kar sem jih kdaj srečal. Bila je žarek, ki ti polepšala dan."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bradley G Peltz (@bradleygpeltz)

"Njeno srce je bilo tako veliko, da si to začutil, ko se je nasmehnila, in si se v zameno nasmehnil tudi sam. Naj njena duša počiva v miru in v raju v nebesih. Rad te imam, Bunny," je ob fotografije iz časov, ki jih je preživel s svojo babico, še dodal 34-letni Bradley.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Tesna povezanost Beckhamovih z babico

Peltz Beckhamova je prvič namignila na slabo zdravstveno stanje svoje babice, ko se ni udeležila rojstnodnevne zabave svoje tašče, Victorie Beckham, ob njenem 50. rojstnem dnevu. Na svojem Instagramu je delila fotografijo Beckhamovih, ki praznujejo, in pojasnila svojo odsotnost z besedami: "Vse najboljše moji prelepi tašči Victorii Beckham. Tako sem žalostna, da ne morem praznovati z vami in vas objeti! Pošiljam ljubeče pozdrave od mene in moje Naunni. Vse vas zelo pogrešam!"

posnetek zaslona/Instagram @nicolaannepeltzbeckham
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Z ženino babico Naunni, kot so jo tudi klicali, je imel tudi Brooklyn Beckham poseben odnos. Za 94. rojstni dan ji je pripravil posebno praznično pojedino, ob tem pa povedal: "Vse najboljše, zelo te imam rad, zelo sem počaščen, da sem lahko s tabo za tvoj rojstni dan. Neverjetna si in danes izgledaš čudovito, hvala, da si me sprejela v svojo čudovito družino. Upam, da uživaš v svojem dnevu." Na kar mu je ona odgovorila: "Tako si lep, hvala ti… najlepša hvala, si pravi srček!" in sta se objela.

posnetek zaslona/Instagram zgodba Brooklyn Beckham

Ob njeni smrti pa je na Instagramu objavil kolaž fotografij, ob katerih je zapisal: "Naunni, hvala, ker si bila. Bila si najprijaznejša in najsrečnejša oseba in naučila si me najti veselje v vsem. Hvala, ker si vedno osrečevala vse okoli sebe, vsakemu, ki te je poznal, si neskončno polepšala življenje. Tako sem srečen, da sem imel zadnja štiri leta čast biti tvoj vnuk. Obljubim, da bom skrbel za Nicolo in tvojo družino. Zelo te bom pogrešal. Rad te imam."

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec