J. Z. | 8. 9. 2022, 21:46

Zlomljeni princ Harry: v Balmoral prišel prepozno

Twitter/duchessofpoms/Bobo/fotomontaža

Člani britanske kraljeve družine so hiteli na posestvo na Škotsko, da bi se poslovili od kraljice Elizabete II. A eden od njenih vnukov, ki ji je povzročal največ težav, ni uspel priti pravočasno. 

Princ Harry, ki je bil ženo Meghan Markle v njunem britanskem domu v Windsorju, se je takoj, ko je izvedel za poslabšano zdravstveno stanje kraljice Elizabete II., odpravil na Škotsko.

Tam se je že zbralo nekaj članov družine, ki so bili ob kraljici, ko je umrla. Na Škotsko so se odpravili že zjutraj, ko so jim zdravniki sporočili, da je zdravstveno stanje Elizabete II. slabo.

Na posestvo, kjer je Elizabeta preživljala poletje, je uspel priti tudi Harry, a bil je prepozen, da bi se od nje lahko še poslovil, saj je kraljica že umrla, poroča Page Six. Sodeč po fotografijah paparacev je bil princ zlomljen ob novici o smrti britanske monarhinje. 

Meghan Markle se ni mogla pridružiti princu Harryju, prav tako je v Londonu zaradi prvega šolskega dne otrok ostala Kate Middleton. Harry in Meghan sta sprva načrtovala, da se bosta skupaj odpravila na Škotsko, a sta morala nato zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja Elizabete te načrte spremeniti. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.