L. P. | 23. 3. 2023, 11:00

Znana Slovenka, ki je spremenila spol, se je zaročila

PIa Filipčič/Instagram zgodba, fotomontaža

Zelo znana Slovenka, obraz resničnostnih šovov, je z javnostjo delila čudovito novico: zaročila se je. Tudi njenega zaročenca ste že videli po televiziji. Ga prepoznate? 

Slovensko resničnostno zvezdnico Pio Filipčič smo pred leti gledali v zelo priljubljene šovu Big Brother. Vanj je vstopila z veliko željo, če zmaga, si bo lahko uresničila sanje in se s pomočjo operacij dokončno preobrazila iz moškega v žensko. 

Zmaga ji je uspela, Pia Filipčič je nagrado resnično porabila v ta namen, v Beogradu je prestala potrebne operacije in končno zaživela kot ženska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Filipčič (@piafilipcic)

Z njeno preobrazbo pa je prišla tudi ljubezen, zbližala se je z Brankom, s katerim se je poznala že dlje časa. Tudi njen srčni izbranec je že nastopal v resničnostnemu šovu, če se spomnite poroke Anite in Damirja iz eksperimenta Poroka na prvi pogled, bil je nevestina priča.

Parček, ki je v srečni zvezi že nekaj časa, skupaj sta odprla tudi stran na platformi OnlyFans, je storil korak naprej.

Planet TV/posnetek zaslona

Filipičeva je namreč v Instagram zgodbi objavila fotografijo, na kateri se sveti zaročni prstan, njen srčni izbranec pa je v podobni objavi svojim spletnim prijateljem poleg zapisal še: "Rekla je da!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.