A. R. | 11. 10. 2022, 14:39

Znana Slovenka zadela jackpot

Instagram/Brigita Šuler

Sreča se je tokrat nasmehnila priljubljeni pevki, ki ni mogla skriti svojega veselja. Poglejte, kako je sporočila novico.

Brigita Šuler ni le odlična slovenska pevka, ampak je tudi učiteljica glasbe. Javnost jo je pred leti spoznala v duetu z Wernerjem, s katerim sta zakuhala uspešnico Hej mala, opala.

Je tudi velika ljubiteljica narave, kamor se zateče, da si nabere novo energijo in uživa v sprehodih. Tokrat se je v gozd odpravila po gobe in s svojimi sledilci delila fotografijo bogatega ulova.

Miša Margan

"Hehe, če pa jaz najdem marele v gozdu, potem je pa res gob ... (smeh) Jackpot!! Zdaj vam pa verjamem (nasmeh)," je pospremila svojo objavo. Kot kaže, so bila njena čustva tako močna, da je od vzhičenosti izplen iz gozda primerjala kar z glavnim dobitkom pri igrah na srečo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brigita Šuler (@brigitasuler)

Sezona gobarjenja je v polnem zamahu, letos pa je še posebej veliko različnih vrst gob in je letina toliko bolj bogata. Brigita ni edina, ki se je podala v gozd. To sta nedavno storila tudi člana rockovskih skupin Tomi Meglič (Siddharta) in Grega Skočir (Big Foot Mama), ki tudi v zasebnem življenju že dolgo prijateljujeta. Ko nimata koncertov, prosti čas rada izkoristita za obisk narave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomi M Siddharta (@tomi_m_siddharta)

"Naravnost iz narave, upajoč, da so taprave ... Če so, se vidimo kmalu, če ne, pa malo kasneje," je Meglič zapisal na Instagramu pod njuno skupno fotografijo, na kateri oba pozirata s svojo košaro, polno gob.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.