P. L. | 14. 10. 2022, 12:30

Znana slovenska manekenka objavila gole fotografije. Brez sramu je pokazala vse odvečne kilograme, ki jih ima

Milena Rupar/fotomontaža

Zelo nazorne fotografije so naletele na velik odziv, nam pa je razkrila močno sporočilo, ki se skriva v ozadju. Tudi vi se boste zamislili nad tem.

Ni le manekenka, gledali smo jo tudi v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za Jureta Struno, a se žal nista ujela. Suzana Suki Korošak je manekenka za močnejše postave in velika ljubiteljica umetnosti. 

Pred kratkim se je odločila, da javno objavi fotografiji, na katerih pa je popolnoma gola. Fotografiji nosita močno sporočilo, kot nam je razkrila Korošakova, se ji zdi zelo pomembno, da ju javnost vidi.

Matjaž Vezonik

"Fotografije so nastale s pomočjo čudovitega fotografa Matjaža Vezonika, spoznala sva se na družbenih omrežjih, se dogovorila za izmenjavo energije, on kot fotograf, jaz kot model. Vzela sva si eno čudovito popoldne za ustvarjanje umetnosti, kar je obema zelo pisano na kožo," je povedala za Metropolitan.

Brez sramu je odvrgla vsa oblačila

"V prvi vrsti bi rada sporočila, da sem svobodna, to pomeni, da sem zadovoljna sama s seboj, z vsemi kilogrami, strijami, barvo kože ... Ko sam sebe sprejmeš takšen, kot si, ti kar naenkrat nihče več nič ne more, enostavno te ne more užaliti, ker si srečen takšen, kot si. Ne bom rekla, da mi kak kilogram manj ne bi škodil, že zaradi vitalnosti in zdravja, ampak najpomembneje je, da sem mentalno zdrava, kar pomeni, da mi ljudje, ki imajo v sebi omejitve in si me želijo užaliti, največ pove o njih samih, da enostavno ne vidijo širše slike, niso dovolj razgledani, ali pa najhuje, da so zakoreninjeni v neka svoja prepričanja ali predsodke, ki jim ne dovolijo svobodno živeti in so sami ujeti v svoja prepričanja, ki jim pravzaprav prav ničemur ne služijo, se slabše omejeni so," je razkrila in nam pojasnila, da se že vrsto let trudi, da bi ljudem pokazala, kakšna čudovita bitja smo ljudje.

Ko smo goli, smo edinstveni

"Ne potrebujemo dragih oblek, avtov, kozmetike, da smo nekaj posebnega, nekaj posebnega si ti sam, gol, edino takrat si popolnoma drugačen od vseh ostalih, edinstven," meni manekenka in dodaja: "Ne potrebujemo biti vsi kot ljudje z naslovnic ali iz Instagrama popolnoma retuširani in si s tem prislužiti žal večino omejenih ljudi, ki skozi goloto vidijo samo seksizem, všečke, ki jih nabirajo, in si s tem ustvarjati lažno srečo."