P. L. | 31. 1. 2023, 11:40

Znana Slovenka presenetila z javnim razkritjem: "To so najini zadnji dnevi ..."

Instagram/Lepa afna, fotomontaža

Priljubljena in zelo znana Slovenka je o sebi in o svojem dolgoletnem partnerju na družbenem omrežju iskreno zapisala takšne besede. Komentarji dežujejo z vseh strani … 

Ena najbolj priljubljenih in prepoznavnih spletnih vplivnic Lepa afna, Lea Filipović, je s svojimi številnimi spletnimi sledilci delila čudovito ujet ljubezenski utrinek med njo in njenim dolgoletnim partnerjem Anžetom Leskovarjem, s katerim sta v pričakovanju deklice. Ta se bo rodila vsak hip, parček jo zagotovo že nestrpno pričakuje.

"Najini zadnji dnevi v dvoje. V teh letih sem bila deležna tvoje brezpogojne ljubezni. Si partner, ki je hkrati tudi moj najboljši prijatelj in vedno opremljen s pravim in modrim nasvetom. Tvoja mirnost in potrpežljivost sta jang mojemu ognjenemu značaju. Po 13 letih mi še vedno, dnevno, poveš, kako lepa sem ti in kako zelo me imaš rad. In zdaj prihaja še ena, ki bo deležna tega tretmaja. Hvala bogu, da je pol mene in pol tebe, sicer bi bila ljubosumna," je zapisala ob fotografiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Njena objava je takoj prejela številne komentarje. Mnogi so nad njenim zapisom navdušeni in prepričani, da bo z rojstvom deklice njuna ljubezen še bolj popolna.

"Držimo pesti za lepo izkušnjo pri porodu in čudovite skupne prve dni," se je glasil eden izmed komentarjev.

Številni oboževalci priljubljenega parčka seveda komaj čakajo, da bodo uzrli prve fotografije novorojenčice, mnoge pa muči tudi radovednost, kako bo deklici ime.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.