P. L. | 23. 3. 2023, 10:30

Znana slovenska TV-voditeljica popolnoma objokana zaradi triletne hčerke. Razkrila je, kaj se dogaja

Instagram/Jasmina Kandorfer, fotomontaža

Znana slovenska voditeljica je odkrito priznala, da joka že ves dan. Vzrok pa je fotografija hčerke oziroma njenega početja. Tega preprosto ne more razumeti … 

Televizijska voditeljica Jasmina Kandorfer, ki jo spremljamo v pogovorni oddaji Klepet ob kavi, je prek družbenega omrežja tokrat objokana nagovorila svoje spletne prijatelje.

"Ponavadi se javljam vesela in vse ostalo. No, to danes definitivno nisem," je začela in razkrila, da se je večkrat zjokala. "Res sem zelo, zelo, zelo žalostna."

Pojasnila je, da je tokrat njena objava namen terapije sami sebi, upa pa, da bo koristil še komu.
"Ko si enkrat tako zelo vključen v zdrav življenjski slog in delaš z ljudmi, ki pomagajo drugim in tudi sam pomagaš drugim /…/, ko vidiš na dnevni bazi ženske, ki ne morejo zanositi, ko vidiš ženske, ki imajo težave s ščitnico, na hormonskih terapijah, ki jemljejo antidepresive in ko vidiš, koliko otrok je dejansko s skurjenimi nadledvičnimi žlezami …, mogoče vidiš normalnost malo drugače," je pojasnila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer)

Nato je povedala vzrok, ki jo je tako močno prizadel, a je poudarila, da ne bo povedala potankosti, saj se vse skupaj tiče njene družine.

"Bi pa izpostavila eno stvar, ki je očitno zelo moderna in zabavna in to je babychino. Babychino je kapučino za dojenčke," je razložila in dodala, da nastajajajo ob tem luštne fotografije.

Videla je hčerko, ki pije babychino

"Tudi jaz sem včeraj dobila eno luštno fotografijo, ko v kavarni sedi moja hčerka in pije babychino," je povedala in dodala, da dobro ve, da se to ni zgodilo prvič.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer)

Pojasnila je, da so pogosto vzrok za zdravstvene težave nadledvičnih žlez prav poživila, med katere sodi tudi kava.

"Ne rabim razlagat, kako škodljivo je dejansko pijte kave in da bi kavo programiral, in s tem programiraš otroku, ko mu daješ babychino in mu ga daješ za piti zato, ker se mu zdi zanimivo, je, je … sami pomislite kaj," je dejala.

"Babychino, da ti daješ triletnemu otroku, ki je sprocesirano posneto mleko, pa kakav gor, ki je sladkor, ker tisti kakav vemo, da ni k od kakava gor … Zame je to alarmantno," je ogorčeno pojasnila.

INstagram/Jasmina Kandorfer,

Razložila je tudi, zakaj se ob temu dogodku počuti tako žalostno. "Ker sem v stiku z ljudmi, z ženskami, ki so si s kavo uničile svoje telo."

Sprašuje se, zakaj je bilo potrebno na tem svetu kreirati babychino, ki ga imajo nekatere gostilne tudi na svojem seznamu svoje ponudbe.

"Zato, da bomo še tamale, ki so par let stari, navadili na to, da bodo pili kavo," pojasnjuje Kandorferjeva, ki ima hčerko Gajo z nekdanjim partnerjem Žigo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.