L. P. | 18. 9. 2023, 10:03

Prestrašena Zvezdana Mlakar: takšno srečanje je doživela pred svojim domom

Instagram/Zvezdana Mlakar

Slovenska igralka je spregovorila o neprijetnem dogodku, priznala je, da jo je bilo strah. Ko boste prebrali njene besede, se vam bo naježila koža ...

Znana slovenska igralka Zvezdana Mlakar, ki smo jo nekoč gledali tudi v večerni pogovorni oddaji Zvezdana, v kateri je gostila zanimive sogovornike, je s svojimi spletnimi prijatelji delila dogodek, ki se ji je zgodil na njenem domu.

"Oooooo, sem imela obisk! Je prišel poseben gost, medved," je zapisala poleg fotografije, ki jo je objavila na družbenem omrežju in iz katere je razvidno, da se po njenem dvorišču sprehaja divja zver.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

V nadaljevanju je pojasnila, da je bila sama doma, da je pred hišo urejala rože, zadaj pa so njeni psi, ki so dobri čuvaji, nenadoma začeli glasno lajati. Opisala je, da jo je zanimalo, zakaj so psi tako močno lajali, zato je odšla pogledat, kaj se dogaja.

"In zagledam to puhasto, temnorjavo “pošast”, kako teče za največjim psom, kar po stopnicah!" je zapisala in dodala: "Potem sem tekla tudi jaz, direktno v hišo."

Ker so psi še kar lajali, je poklicala svojega sina, ki pa ji je poslal posnetek nadzorne kamere, na katerem je bil viden medved. Mlakarjeva je pojasnila, da imajo posestvo, varovano s kamerami, vse naokrog pa tudi električne pastirje, zato se je nepovabljeni medved pošteno uštel.

Bobo

"Čez nekaj časa so se psi umirili, očitno je kosmatinec našel izhod v gozd," je pojasnila in dodala, da sredi narave, kjer se nahajajo, živijo z medvedi. Odkrito je priznala tudi, da je pošteno tulila, ko je zagledala kosmatinca, "ampak, smrtno strah me pa ni bilo."

"Nisem se prvič 'srečala' z medvedom, tako blizu moje kuhinje pa še ni bil. Ni bil videti lačen in znerviran, imam občutek, da je še bolj mladenič, ali mladenka," je razložila in dodala: "Ker pa nimamo okoli hiše nobenih smeti, ostankov hrane, ga tudi prav posebej ne zanimamo. Tudi osli, lame in koze se ga očitno niso prestrašili."

Svoj dogodek pa je zaključila z besedami, da ima sedaj lep spomin.