L. P. | 28. 11. 2023, 08:41

FOTO: Zvezdana Mlakar v šoku, doživela je nepredstavljivo dramo: njen dom je zagorel! (Igralka razkrila posledice)

Facebook/Zvezdana Mlakar

Igralka Zvezdana Mlakar se je oglasila prek družbenih omrežij in sporočila, da je doživela veliko tragedijo. Njen dom je zagorel, ostali so brez kurjave in še marsičesa ...

Znana slovenska igralka Zvezdana Mlakar je doživela veliko nesrečo, zagorel je njen dom. "Če ne doživiš, ne veš. Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni. Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače. Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega. A smo živi, dom še vedno stoji," je zapisala Mlakarjeva na Instagramu in dodala poleg fotografijo, na kateri so gasilci, še vedno pa viden tudi dim, ki se vije iz njene hiše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)

V nadaljevanju je zapisala, da je hvaležna gasilcem in da je ganjena, kako si ljudje v takšnih trenutkih znamo pomagati. "Šele, ko je bilo vsega konec, sem slikala, ta bel dim že pomeni konec nevarnosti," je pojasnila, nato pa zapisala še, kako se je vse skupaj začelo.

Pozabila je številko za pomoč

"Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem," je opisala dogodek in povedala, da je v tistem pozabila telefonsko številko za nujne klice. A k sreči so imeli doma v kurilnici pet gasilnih aparatov, v kaosu, ki je vladal, so našli tri. Z njimi in vodo so uspešno gasili požar.

Pri igralki Zvezdani Mlakar je gorelo.

Pri igralki Zvezdani Mlakar je gorelo.

Zvezdana Mlakar/Facebook

"Odgovora, ki sem ga začela pisati, nisem dokončala, a nekaj je jasno. Dovolj znakov sem dobila (so tako jasni in na meji čudežev), da vem, da moram sama končati našo družinsko zgodbo z ljubeznijo, jasno in glasno. Toliko časa že odlašam, toliko časa prestopamo meje in tlačimo. Če tlačiš, odlašaš, če si ne priznaš, pride. Življenje, pride ogenj, voda, bolezen ..." je zapisala Mlakarjeva, na koncu pa se je zahvalila vsem, sinovom in prijateljem, ki so ji pomagali in stali ob strani.

"V soboto imamo čistilno akcijo, če ima kdo čas …" je povabila vse prek družbenega omrežja, na koncu pa zapisala: "Klet je zgorela, samo ena slika v njej ni. Kaj mislite, kdo je na njej?"