J. Z. | 12. 7. 2022, 12:14

Zvezdnik Simpatij: nekoč osvajal srca, bi ga danes še prepoznali?

Profimedia
Zvezdnik Simpatij: nekoč osvajal srca, bi ga danes še prepoznali? (foto: Profimedia)

Igralec, ki je pred več kot 20 leti na plakatih krasil stene najstnic, se je odločil za precej bolj sproščen videz, zaradi katerega ga marsikdo na ulici sploh ne prepozna več. Bi ga vi prepoznali?

Ameriški igralec Josuha Jackson, ki je v svojih mladostniških letih navduševal s svojim videzom v televizijskih serijah, se je z leti kar precej spremenil. Paparaci so ga tokrat v objektiv ujeli skoraj neprepoznavnega. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joshua Jackson (@vancityjax)

Igralec se je odločil za bolj sproščen videz z daljšimi skodranimi lasmi in sivo brado, s katero ga mimoidoči v Calabasasu niso prepoznali. Minuli konec tedna se je odpravil po nakupih, brez spremstva varnostnikov in nič kaj zvezdniško.

Profimedia

Skoraj neprepoznaven 

44-letni igralec se je odpravil po opravkih z ženo Jodie Turner-Smith, s katero sta par od leta 2018, poročila pa sta se leto kasneje. Aprila 2020 sta dobila hčerko, ki sta ji dala ime Janie

Ni pa jasno, ali je nov igralčev videz del priprave za kakšen projekt ali samo osebna odločitev v želji po spremembi.

Nazadnje je v televizijski seriji Doktor Smrt igral doktorja Christopherja Duntscha, ki je bil obtožen, da je ubil dva bolnika. 

Profimedia

Igralec se je slovenskim gledalkam prikupil predvsem v seriji Simpatije iz leta 1998, ko je navduševal v glavni vlogi Paceyja Witterja. Njegova soigralka je bila Katie Holmes, nekdanja žena Toma Cruisa, s katero sta imela veliko romantičnih prizorov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.