A. B. | 18. 4. 2022, 17:31

Adrijana Kamnik PREMIKA meje: "Tudi na odru je izbruhnilo. Zato se je zgodilo, kar se je zgodilo"

Urša Premik

V zabavnem šovu Znan obraz ima svoj glas je ponovno zmago slavila gajstna Korošica, ki je s čustveno imitacijo prepričala gledalce, žirijo in sotekmovalce. Sama pa pravi, da je bila to zanjo najzahtevnejša preobrazba doslej. 

Priljubljena pevka 23-letna Adrijana Kamnik je v oddaji šova Znan obraz ima svoj glas stopila v čevlje ene največjih legend jazz glasbe, Ette James. Njena nastop je bil izjemno čustven, saj se je ne le tresla, temveč je potočila tudi nekaj solz. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Znanobrazimasvojglas (@znanobrazimasvojglas)

''Priznam, da je bilo res težko, zato ker nikoli ne pokažem te svoje plati, čustvene strani sebe. Vedno sem nasmejana, razposajena in vesela, potem pa sem kar naenkrat postavljena pred točko, kjer je treba pokazati čustva in resno plat. In ja, priznam, zlomila sem se, saj sem tudi jaz samo človek. Med nastopom sem se ves čas tresla, težko je bilo. Moram si ogledati nastop, ker po pravici, sploh ne vem, kako sem odpela. Res, pojma nimam ...'' je priznala Adrijana, ki je še dodala: 

''Med nastopom me je zlomil tisti notranji klik ... Veste, cel teden je bil zame stresen, saj sem spoznala, da nekatere stvari v sebi predolgo tlačim v sebi in potem to enkrat izbruhe. Tudi na odru je zdaj izbruhnilo in se je zgodilo, kar se je zgodilo. Je bila pa to moja pristna zgodba," je povedala za 24ur.

Fotografijo preobrazbe je objavila tudi na Instagramu in ob njej zapisala: "Tudi vedno nasmejani ljudje skrivamo v sebi ranljivost." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrijana Kamnik (@adrijanakamnik)

Adrijana je Sloveniji pokazala svoja čustva, čeprav je priznala, da sama še ni bila zaljubljena na tisti pravi način. ''Nisem bila še zaljubljena v smislu, da je to to, da bom fanta predstavila staršem. Sem bila zaljubljena, a ne na tisti pravi način. Saj je še čas, imam šele 23 let ... enega si bom že izbrala nekoč,'' je še v smehu priznala Adrijana, ki se lahko pohvali tudi z največjim številom zmag v letošnji sezoni šova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.