P. L. | 9. 3. 2023, 08:05

Aleš (Poroka na prvi pogled) se vrača! Kakšna bo njegova nova vloga v eksperimentu?

Planet TV/posnetek zaslona

 V zadnji oddaji smo videli, da Aleš še ne bo zapustil eksperimenta Poroka na prvi pogled. Kaj to pomeni zanj? Mi vemo … 

V prvih oddajah eksperimenta Poroka na prvi pogled sta veliko prahu dvignila Jasmina in Aleš. Če se je sprva zdelo, da sta se zaljubila na prvi pogled, ni manjkalo poljubov, objemov in strasti, pa je bilo kmalu jasno, da je resnica zelo drugačna.

Jasmina je na neki točki sklenila, da z njim noče imeti ničesar več, in to zelo glasno in nazorno tudi pokazala.

Da je med njima dokončno konec, so gledalci sprevideli, ko je na prvo ceremonijo prišel le Aleš, Jasmine pa ni bilo. Njen odhod so tudi ustvarjalci eksperimenta zavili v tančico skrivnosti, razložili so le, da je njena želja po sodelovanju v šovu ugasnila.

Planet TV/posnetek zaslona

Aleš nam je razkril, kako se je počutil na ceremoniji, ko je videl, da bo pred strokovnjake prvič sedel sam.

"Na ceremoniji sem se počutil prazno, saj sem dal vse od sebe, da bi z Jasmino zgradila neke temelje za dobro razmerje. Ker pa več kot očitno nisva bila za skupaj, sem istočasno čutil tudi olajšanje in upanje, da tudi mene vseeno nekje čaka sorodna duša," je pojasnil za Metropolitan.si, na vprašanje, zakaj ni bilo Jasmine, pa je odgovoril, da ne ve.

Upanje za ljubezen ostaja

Kljub neprijetni izkušnji pa Aleš ni izgubil upanja na novo ljubezen, močno si je želel spoznati sorodno dušo, s katero bi lahko pričel lep odnos in se dopolnjeval.

In ker je pokazal željo po nadaljnjem sodelovanju, so se strokovnjaki odločili, da mu dajo še eno priložnost, da najde ljubezen.

Planet TV/posnetek zaslona

Na pogovoru s strokovnjakom Timotejem Strnadom bo Aleš dejal, da je pripravljen na nove izzive. "Nisem se vdal in sem željan, da spoznam punco," je odkrito dejal. Želi si, da bi v eksperimentu lahko pokazal, kakšen človek je v resnici.

Na vprašanje Strnada, kakšno osebo si želi, je odgovoril, da si želi žensko, s katero bi se dopolnjevala.

"Mislim, da te bomo spoznali s takšno osebo," je nekoliko skrivnostno namignil strokovnjak in v Alešu vzbudil upanje.

Bo druga nevesta prava zanj?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.