P. L. | 11. 3. 2023, 12:12

Ana in Bojan (Delovna akcija) ostala brez besed: takšno stranišče ima par, ki potrebuje pomoč

Že prva oddaja nove sezone Delovne akcije vas bo pustila brez besed, ko boste videli, v kakšnih razmerah živita Katja in Boštjan. Njuna zgodba ni lahka … 

V prvi oddaji Delovne akcije bomo spoznali Katjo in Boštjana, par, ki živi v Trbovljah. Njuna zgodba ni lahka, a našla sta uteho v ljubezni. Skupaj sta že 12 let in ves ta čas srečno zaljubljena, četudi ju je življenje močno preizkušalo.

Boštjan bo razkril zgodbo o svojem žalostnem otroštvu, Katja pa je imela to srečo, da je odraščala v ljubeči družini. Njena starša sta odprtih rok sprejela tudi Boštjana.

Po njuni smrti sta ostala sama v majhnem stanovanju, ki meri le 24 kvadratov, ostali pa so jima tudi dolgovi. Ni jima bilo lahko, Katja je brezposelna, Boštjan pa kot komunalni delavec ne zasluži veliko. A kljub vsemu ostaja pozitivna.

Voyo/posnetek zaslona

Obisk Ane in Bojana

V prvi oddaji bosta z veseljem odprla vrata svojega doma Ani in Bojanu iz Delovne akcije. Ana bo nad videnim zelo šokirana. Majhno stanovanje ima v kuhinji kabino za prhanje, stranišče pa je zunaj, na mrzlem hodniku.
Dostop do kuhinje je zelo ozek. »Kot kakšna baletka se stiskam,« se bo pošalila Katja in dodala, da se človek vsega navadi.

"Kje pa je stranišče," bo vprašala Ana in dobila odgovor, da je na hodniku, kjer je pozimi zelo mrzlo.

"Hitro opraviš svoje in greš nazaj v stanovanje," bo Bojanu pojasnil Boštjan, ko si bosta ogledala stranišče. 

Po Bojanovi oceni bi bila prenova njunega stanovanja velik zalogaj. A prav takšnega imajo mojstri iz delovne akcije najraje. Katji in Boštjanu bosta na prav poseben način sporočila, da se bodo lotili prenove njunega doma …

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.