P. L. | 30. 11. 2022, 09:23

Aneta (Kmetija) povedala žalostno resnico: dobila je diagnozo raka

Voyo/posnetek zaslona

Tekmovalka resničnostnega šova je razkrila, da se je soočila z rakom in boleznijo možganov. Njena resnica vas bo šokirala. 

Aneta, ki je v temu tednu postala prva dvobojevalka, v mali areni je izgubila proti Ivanu, se v tihi noči, ki jo preživlja sama v hlevu, sooča s preteklostjo. Produkciji je razkrila, da je mati samohranilka, za sina in hčerko skrbi sama, v preteklosti je opravljala celo po tri službe, da so lahko dostojno živeli. 

Tokrat je produkcijo in gledalce presenetila s travmami, s katerimi se je srečevala v otroštvu.

"Nisem imela lahkega otroštva, nisem ves čas odraščala pri mami. Jaz sem odraščala v stanovanjski skupnosti, v domu," je povedala produkciji in pojasnila: "Mislim, da je vso jezo in sovraštvo do mojega očeta nekako stresala na mene, v smislu, kot da sem jaz kriva, da sem prišla na ta svet. Na to sem se navadila, ampak najbolj boleče je bilo to, da sem edino njo imela v življenju in kar je mene najbolj zabolelo in prizadelo, je bilo to, ker mi je vedno rekla: 'Zdaj grem skočit v Ljubljanico in me ne boš nikoli več videla.'"

Voyo/posnetek zaslona

Kljub travmam, ki jih je doživela, pa danes Aneta na svojo mamo gleda z razumevajočimi očmi. 

"Drugače ni znala, očitno. Nimam nekih zamer. Bilo je, kar je bilo. Vseeno sem živa, zdrava. Mogoče pa ne bi bila tako močna, kot sem, če bi mi bilo vse postlano z rožicami," je sklenila tekmovalka.

Soočila se je z boleznijo možganov in z rakom

Za Aneto je bilo leto 2019 prelomno. Pojasnila je, da je takrat izvedela dve novici, ki sta jo dotolkli. 

"V petih mesecih sem doživela dva močna zdravstvena problema oziroma težave. Najprej možganske in zatem še rak," je pojasnila in dodala: "In ko se mi je to zgodilo, je bila ena zdravnica, ki mi je rekla: 'Zdaj pa dovolj. Ali se boš postavila za sebe in vzela to kot opozorilo ali te pa ne bo več!' /…/ Moj največji strah je, da bi otroka ostala brez mene, da bi podoživela takšno stanje, kot sem ga imela jaz," je iskreno priznala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.