P. L. | 19. 11. 2022, 11:56

Aneti po šovu Kmetija javnost ni prizanašala. Razkrila nam je, kaj se ji je zgodilo

Voyo/posnetek zaslona

Tekmovalka, ki jo v letošnjem šovu Kmetija gledamo že drugič, je spregovorila o negativni plati, ki jo prinaša s seboj sodelovanje v resničnostnih šovih. 

Aneta Andollini, mamica samohranilka, se je za vstop v letošnji šov Kmetija odločila tik pred zdajci in z močno podporo domačih, predvsem svojih dveh otrok. A vstopila je drugačna, kot smo jo bili vajeni iz prejšnje Kmetije. 

Kot nam je razkrila, je po prvem nastopu v resničnostnem šovu odkrila, da so lahko ljudje tudi nesramni in brezčutni, ne vedo, kakšne pritiske v šovu doživljajo tekmovalci in delajo svoje zaključke. "Dobesedno raztrgali so me," je priznala, dodala: "A dobila sem trdo kožo, se naučila marsičesa in spremenila marsikaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta Andollini (@aneta_andollini_aa)

Komentarji so jo prizadeli

Ko je prišla domov iz prvega šova Kmetija, je brala komentarje gledalcev in bila prizadeta, priznala nam je, da se je s tem zelo obremenjevala in hotela dokazati svojo resnico.

"Danes ne berem ne izjav, ne člankov in ne komentarjev. Smejim se vsemu skupaj in moj zaključek vsega tega je, da se za dobrim konjem vedno dviguje prav. Očitno sem zanimiva, da se toliko ljudi še vedno ukvarja z mano in z mojim življenjem. Ampak, pomembno je le to, da sem srečna jaz in da sta srečna moja otroka," nam je še povedala in dodala: "Požvižgam se na ljudi, ki se ukvarjajo z mojim življenjem. To so ponavadi ljudje, ki bi si želeli biti na mojem mestu, ljudje, ki mi zavidajo, ljudje, ki me nikoli niso mogli imeti, punce, ki si želijo biti podobne meni."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.