P. L. | 7. 10. 2022, 12:53

Blaž Kričej Režek kot introvertiran najstnik ugotovil: "Dobro se je znati z dekleti pogovarjati, da kam prideš!"

Voyo/posnetek zaslona

V otroštvu je bil tih in vase zaprt, a je odrastel v samozavestnega, čustvenega, nežnega in zelo seksi mladeniča, ki bo kandidatkam jemal dih … 

Končno se začenja dolgo pričakovani romantični resničnostni šov Sanjski moški. V prvi oddaji boste spoznali dekleta, najprej pa bo voditelju Nejcu Šmitu več o sebi povedal 23-letni Blaž Kričej Režek, letošnji Sanjski moški. 

Dobro vemo, da Blaž obožuje morje in plovila, kdaj pa se je njegova ljubezen do navtike začela, bo razkril voditelju: "Kot otrok sem poletja preživljal ob morju in sem vedno z obale gledal te gliserje, jahte …"

Razkril je, da si je že takrat zaželel, da bi nekoč sedel za volanom velike jahte.

Voyo/posnetek zaslona

"In potem sem začel obiskovati navtične sejme, kjer sem skakal po barkah in sem prosil ljudi, ali lahko kaj pomagam, dokler se me ni nekdo usmilil in mi dejal: Tukaj imaš krpo in čisti!" je pripovedoval.

Želi si postati kapitan

Sanjski moški trenutno uživa na plovilih kot skiper, a voditelj je gledalcem razkril, da si želi postati kapitan. 

"Že takoj po osnovni šoli sem se vpisal v srednjo šolo v Portorožu in sem se preselil na svoje," je povedal, da je od doma odšel že zelo zgodaj. Kot je še priznal, je bil v tistih letih zelo introvertiran.

Kasneje se je to spremenilo: "Preselil sem se v Ljubljano v večjo šolo … nova družba, novi ljudje. Ugotovil sem tudi, da se je dobro znati z dekleti pogovarjati, da kam prideš!"

Zdi se, da je iz tihega dečka zrasel v zelo zgovornega, vljudnega in postavnega mladeniča. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.