P. L. | 27. 11. 2022, 13:08

Blaž Kričej Režek (Sanjski moški) ponovno pretresel javnost. Ne boste verjeli, kaj je izjavil o depresiji

Aleksandra Saša Prelesnik

Družbena omrežja gorijo zaradi izjave Sanjskega moškega. Saj ne boste verjeli, da slišite prav … 

Blaž Kričej Režek, ki ga letos spremljamo v resničnostnem šovu Sanjski moški, je na družbenih omrežjih zelo aktiven. Tako kot vsi, tudi on izraža svoje mnenje o določenih stvareh, tokrat je povedal, kaj si misli o depresiji. 

Na družbenem omrežju Tiktok je v živo spregovoril o tej hudi bolezni, s svojim odgovorom pa sprožil val ogorčenja. 

@iamkatzz

Excuse me what?

♬ original sound - Katja Grobelnik

"Depresijo se da takoj premagati, že samo, če se začneš veliko gibati in začneš delati stvari v življenju. Depresija, depresija, ne vem no, jaz nikoli nisem v to preveč verjel, … Ouuuu, zdaj sem pa fuuul depresiven, ful mi je težko," je pojasnil svoje mnenje glede bolezni, za katero v Sloveniji vsako leto zboli od osem do deset odstotkov ljudi, 70 odstotkov oseb, ki storijo samomor, je depresivnih. 

Oglasil se je Gregor Čeglaj

Izjava Kričeja Režka o depresiji je naletela na odziv tudi pri številnih znanih Slovencih, med drugim se je preko svojega Youtube kanala oglasil Gregor Čeglaj, ki smo ga v šovu Sanjski moški spremljali lansko leto.

"Danes bom govoril o Blažu in o njegovi neumni reakciji oziroma neumnemu odgovoru na Tiktoku, ki ga je imel v živo," je dejal Čeglaj, pokazal Blažev posnetek.

"Vsa ta situacija me spominja na mojo lanskoletno, čeprav tista moja je bila veliko hujša. Jaz sem izrekel veliko grših stvari in užalil veliko punc," je priznal, pojasnil tudi, da je znana oseba, ki odgovarja v živo, pod velikim pritiskom. 

"Če si nepripravljen, nepremišljen in neizkušen, še toliko hitreje rečeš kakšno bedarijo. V tem, Blaževem primeru je očitno fant še malo nerazgledan," meni Čeglaj.