L. P. | 2. 2. 2024, 11:11

Znana Slovenka poročena z Brazilcem: razkrito, kdo je v resnici postavni mladenič

rtl.hr

Znana slovenska resničnostna zvezdnica Tina Blaškovič se je poročila z Brazilcem Tiagom Coutinhom Nunesom. Kdo sploh je njen postavni mož? 

Tina Blaškovič je mnogim znana po tem, da je nastopila v zadnji sezoni romantičnega šova Sanjski moški. Z Blažem Kričejem Režkom, ki je bil kar nekaj let mlajši od nje, se nista ujela, Tina je med drugim dejala celo, da bi sodelovanje v temu šovu najraje kar pozabila.

Sedaj pa je postavna Primorka presenetila z vstopom v eksperiment Brak na prvu, ki je hrvaška različica šova Poroka na prvi pogled. Že v prvi epizodi so gledalci lahko spremljali poroko med njo in postavnim Brazilcem Tiagom.

Tina in Tiago

Tina in Tiago

rtl.hr

"Malo mi je nerodno, da sem šla mimo, nisem ga videla. Bil je v kotu. Mislila sem, da je njegova priča ženin, potem pa sem videla, da tam stoji še ena oseba. Zelo mi je bil všeč," je priznala za RTL, ni skrivala, da ji je bil Tiago všeč na prvi pogled.

Tudi njega je Tina očarala: "Top mi je! Je prava 'gata', kot pravimo po portugalsko, kar pomeni, da je prava mačka. Ona je čisto za Tiaga. 100-odstotno, ona je moja ženska!" je dejal.

Kdo je Tiago iz Brazilije?

"V Evropo sem najprej šel v Nemčijo, zaradi nogometa, a ker ni šlo vse po načrtih, sem poiskal sosednjo državo, kjer bi lahko legalno ostal. Prišel sem na Hrvaško in začel delati v hostlu. Po tem sem imel veliko drugih služb (nogometni trener za otroke, inštruktor vodne aerobike, animator, natakar v restavracijah ...) in se še vedno prilagajam tukajšnji kulturi, je pa pozitivno, da so ljudje tu veliko bolj prijazni kot v drugih državah," je v predstavitvenem intervjuju za portal RTL.hr pojasnil Tiago in dodal:

"Seveda ni bilo lahko, ko sem prvič prišel sem, a sem se počutil dobro, če ne zaradi drugega, zaradi nogometnega okolja, še posebej med svetovnim prvenstvom leta 2018. Rekel bi, da nogomet in šport na sploh rušita številne kulturne ovire in povezovanje ljudi. Zdelo se mi je zelo domače, ker imajo ljudje tukaj zelo radi nogomet, tako kot ljudje v Braziliji."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiago Coutinho Nunes (@coutinho.br)

V nadaljevanju je razkril, da je kmalu ugotovil, da ljudje na Hrvaškem niso tako odprti kot v Braziliji, a kljub temu so si zelo podobni. Med drugim je o sebi izdal tudi dejstvo, da še nikoli v življenju ni bil zaljubljen.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel