P. L. | 22. 2. 2023, 10:00

Damir (Poroka na prvi pogled): "Ne bom samo ob nedeljah seksal. Zategnjene žene nočem in je ne potrebujem!"

Planet TV/posnetek zaslona

Zase pravi, da je alfa moški in da mu je seks zelo pomemben. To pričakuje tudi od svoje žene, če bi bila ta zadrta, bi ga odvrnilo. Bo v eksperimentu Poroka na prvi pogled dobil pravo nevesto? 

V eksperiment Poroka na prvi pogled letos vstopa tudi Damir, ki je velik ljubitelj borilnih veščin. Kot je dejal, so ga naučile spoštovanja in ponižnosti ter mu dale samozavest. Zase pravi, da je alfa moški.

In tako kot pri vadbi borilnih veščin, meni, da tudi v ljubezni potrebujemo vztrajnost, vzdržljivost in samodisciplino.

"Moja prejšnja zveza se je končala zaradi prevelike ljubosumnosti," je razkril in dodal, da mu to ni ustrezalo, zato sta s partnerico sklenila, da gresta vsak svojo pot.

Planet TV/posnetek zaslona

"Svoji bodoči ženi lahko ponudim, da jo bom spoštoval, nasmejal in kaj dobrega skuhal," je povedal in dodal, da ni samo borec, ima tudi nežnejšo plat, kar pa bo njegova žena odkrila sama.

Pričakuje zabavo in smeh

Kot je Damir iskreno dejal, od eksperimenta pričakuje predvsem zabavo in smeh. "Od bodoče žene pričakujem, da me bo spoštovala, objela, dobro kuhala in se smejala z mano."

Seks je pomemben

Na vprašanje produkcije, ali se mu zdijo spolni odnosi pomembni, je odgovoril: "Moški sem, seveda hočem seksati. Seks je pomemben. Ne bom samo ob nedeljah seksal. Definitivno zategnjene in zadrte žene nočem in je ne potrebujem."

Planet TV/posnetek zaslona

Dodal je, da želi, da je njegova žena sproščena glede vsega. Verjame pa tudi na ljubezen na prvi pogled. "V trenutku, ko jo bom videl pred oltarjem, bom vedel, ali je to to!"

Bosta Damir in Anita ustrezala drug drugemu?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.