P. L. | 23. 2. 2024, 11:42

Delovna akcija: sredi nove sezone so ustvarjalci snemanje prekinili. Kaj se dogaja?

Voyo/posnetek zaslona

Gledalci že težko čakajo novo, že sedmo sezono priljubljene oddaje Delovna akcija. Prvič se je zgodilo, da so snemanje prekinili ...

Na POP TV prihaja že sedma sezona priljubljene oddaje Delovna akcija, ki jo vodi Ana Praznik. S pridnimi mojstri uresničuje najgloblje želje in družinam prenavlja domove. Letos nas čaka devet oddaj, prav tako kot vsako leto, pa bo tudi tokrat kakšna prenova trajala dve oddaji, saj bo bolj zahtevna.

Delovna akcija uresničuje želje.

Delovna akcija uresničuje želje.

Voyo/posnetek zaslona

Letošnja sezona bo zelo čustvena

Kot razkriva žurnal24, naj bi bila letošnja sezona zelo čustvena. Pišejo, da so izvedeli, da sta na eni izmed lokacij prenove zajokala dva mojstra, Ičo in Prika. Bilo naj bi jima hudo, ko sta spoznala družino s štirimi otroki, ki je živela v hudem pomanjkanju in na zelo majhnem prostoru.

Letos so snemanje oddaje prekinili

"Letošnjo sezono smo prvič snemali v dveh delih. Nekaj konec jeseni, v novembru, nekaj pa v januarju, februarju in marcu," je razkrila voditeljica Ana Praznik, kaj je bil vzrok temu, da so oddajo posneli v dveh delih, pa ni razkrila.

"Vse skupaj pa snemamo kakšne tri, do štiri mesece. Odvisno od števila oddaj v eni sezoni," je pojasnila Praznikova, ki pravi, da je snemanje izjemno navdihujoče, a hkrati tudi zelo naporno.

Delovna akcija pomaga družinam.

Delovna akcija pomaga družinam.

Voyo/posnetek zaslona

"Biti mesece ločen od svoje družine, ni lahko. Snemamo v vseh možnih vremenskih razmerah, a hkrati ohranjamo pozitivno energijo. Velik plus je, da je celotna ekipa ustvarjalcev, izjemno dobro povezana. Imamo super energijo, ki je še kako pomembna pri takšnem projektu," je povedala za Metropolitan.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel