P. L. | 22. 4. 2024, 08:46

Delovna akcija: tokrat mojstre čaka zelo drugačna prenova

Voyo/posnetek zaslona

V oddaji Delovna akcija bodo Ana Praznik in mojstri prenovili dom Maji in njeni hčerki. A tokrat bo prenova precej drugačna ...

V tokratni oddaji Delovna akcija je voditeljica Ana Praznik potrkala na vrata majhne hiške ob gozdu. V njej živita Maja in njena hčerka Irenca

Maja ima za seboj zelo težke življenjske preizkušnje. Ko je bila stara 12 let, ji je umrla mati. "Velikokrat sem si rekla, da je življenje zelo kruto," je dejala Maja.

Razkrila je, kako hudo je bilo, ko ji je umrla mati. "Nihče mi ni povedal. Praktično en dan pred smrtjo sem izvedela," je s solzami v očeh povedala, da je bil zanjo velik šok, ko je izgubila mater.

Ana in Maja pred hiško.

Ana in Maja pred hiško.

Voyo/posnetek zaslona

Maja je povedala, da je živela skupaj s staro mamo in bratom Robijem. Babica ju je zelo razvajala, Majo je tudi pripravila na življenje.

A usoda se je ponovno kruto poigrala. Najprej je zaradi hude bolezni morala v bolnišnico babica, nato so urgentno odpeljali še njenega brata Robija.

Babica je v bolnišnici umrla, čez nekaj časa pa je zaradi težav s srcem umrl še njen brat. Star je bil komaj 38 let. Maja je naenkrat ostala sama v majhni hiški.

Čaka jih zahtevna prenova

Čeprav je hiška majhna, pa tudi tokrat mojstre čaka zelo zahtevna prenova. "Tokratna prenova je malo drugačna kot dosedanje," je povedal vodja gradbišča Bojan Žlebnik in dodal, da bodo prenavljali staro leseno hišo. Ohraniti želijo nekaj starih elementov, ki so zanjo značilni.

Mojstri so tokrat naleteli na težave.

Mojstri so tokrat naleteli na težave.

Voyo/posnetek zaslona

Gledalci pa so že videli, da ni šlo vse po načrtih. Ko so mojstri že veselo mislili, da bo tokrat prenova stekla kot po maslu, se je v kopalnici pojavila velika težava. Mojstri so ugotovili, da pušča streha, kar je še dodatno otežilo prenovo in jo podaljšalo.

"Pri adaptacijah je vedno problem, da se pojavijo nepredvidene stvari," je povedal Bojan. A tudi tokrat bodo mojstri zavihali rokave in rešili vse težave.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu