P. L. | 18. 3. 2023, 09:58

Delovna akcija: Žalostna zgodba Cvetke in njenega sina Damirja vam bo segla v srce

Voyo/posnetek zaslona

V novi oddaji Delovne akcije bomo spoznali mamo Cvetko in njenega sina Damirja, ki ima lažjo motnjo v duševnem razvoju. S svojo tragično zgodbo se bosta dotaknila tudi vašega srca … 

V majhni hišici na Koroškem živita mama Cvetka in njen sin Damir. Uresničila se jima bo velika želja: Ana jima bo s svojimi pridnimi mojstri prenovila dom.

Kot boste lahko videli, sta Cvetka in Damir zelo povezana, vežejo pa ju tudi mračni spomini iz preteklosti.

"Damir je vase zaprt in mislim, da je to posledica tega nasilja, ki ga je živel kot mali otrok," bo s težkim srcem razkrila Cvetka.

Voyo/posnetek zaslona

"Moje otroštvo je bilo preveč komplicirano. Imam več slabih izkušenj kot pa dobrih," bo razkril produkciji Delovne akcije Damir.

Cvetka je Damirjevega očeta spoznala s 17 leti, ljubezen je trajala leto dni, zanosila je. Njegov oče pa je po rojstvu odšel in se ni več vrnil. Kot bo razkrila Cvetka, je kasneje izvedela, da si je družino ustvaril drugje.

Cvetka je kasneje spoznala novega partnerja, a žal je v njun dom vnesel tudi nasilje, prepire in alkohol. Damirjev očim je bil nasilen do Cvetke, agresivno pa se je vedel tudi do Damirja.

Tragični zgodbi je sledil tragični konec, Cvetkin nasilni soprog si je vzel življenje …

Damir živi v sobici na podstrešju

Cvetka je kasneje spoznala prijetnega partnerja, Damir je zanj dejal, da je bil zlata vreden. Žal se je tudi ta zgodba končala tragično, umrl je zaradi raka na črevesju. Takrat je Damir sklenil, da se preseli nazaj k mami, četudi bivanjski pogoji niso bili primerni.

Voyo/posnetek zaslona

"On je vedel, da nima pogojev, da je zgoraj takšna soba. Ampak, želel je biti poleg mene," bo razložila Cvetka.

Ana in Bojan bosta v družino s svojim prihodom končno prinesla sonce. Kot boste lahko videli, bo Ana zelo presenečena, ko bo videla, v kakšnih slabih pogojih živi Damir …

Bosta Ana in Bojan z mojstri sploh lahko pripomogla k boljšemu življenju Damirja in njegove mame?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.