L. P. | 23. 11. 2022, 10:00

Drama med tekmovalkama na Kmetiji: Danijela vrača Aneti udarec

Voyo/posnetek zaslona

Odzvala se je tekmovalka Danijela in povedala, zakaj je rekla, da ima Aneta v resničnem življenju sponzorje in da bi glavno nagrado porabila za oprsje in zadnjico. 

Gledalci šova Kmetija se zagotovo spomnite oddaje, v kateri je Danijela produkciji o Aneti in o tem, kako bi ona porabila glavno nagrado, povedala: "Ti imaš tam zunaj moške, ki te lahko sponzorirajo, eni smo pa tukaj z določenim razlogom, zakaj si to želimo in vemo, kako bi ta denar porabili. Ona bi pa za kako oprsje ali zadnjico to porabila."

Takrat smo za izjavo prosili obe tekmovalki, tako Aneto kot tudi Danijelo, a se je odzvala le Aneta. Po premisleku pa je Danijela sklenila, da pove svojo plat zgodbe.

"Aneta je veliko govorila o tem, da jo sponzorirajo moški, tako da to ni zraslo na mojem zelniku," je za Metropolitan povedala Danijela in dodala, da si tega ni izmislila sama. "Prav tako je govorila o tem, da bi glavno nagrado porabila za oprsje in zadnjico, vendar tega zdaj zagotovo ne bo priznala."

Voyo/posnetek zaslona

Danijela je pojasnila, da so v šovu Aneti dekleta pogosto izrekala pohvalo, da ima zelo lepo postavo.

"Jaz, če to vidim, rada pohvalim. Zakaj pa ne? Nisem zakompleksana, če ima nekdo lepe oči, lepo postavo, dober karakter, pa naj si bo to ženska ali moški, pač pohvalim," je razkrila.

Aneta ji je po videnem pisala

Ko je bila po televiziji predvajana oddaja, v kateri je Danijela izjavila svojo resnico o Aneti, ji je ta pisala zasebno sporočilo na Instagram. "Bila sem vse, samo človek ne. A nisem klonila v šovu in tudi zdaj ne bom," je bila odločna Danijela. Dodala je, da ne potrebuje medijske pozornosti, zato se umika iz javnega pranja umazanega perila. A to ne pomeni, da za svojimi besedami ne stoji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.