Uredništvo | 11. 2. 2024, 20:38

Se bo kultna serija Dva moža in pol vrnila na zaslone?

Profimedia

Po hudem sporu je nedavno sledila sprava – ali to pomeni, da se kultna serija vrača?

Potem ko se je Charlie Sheen nedavno pobotal z ustvarjalcem serije Dva moža in pol Chuckom Lorrejem so številni oboževalci začeli upati na oživitev serije. A kaj na vse to poreče Jon Cryer, ki je v seriji upodobil Charliejevega skopuškega brata Alana?

Leta 2011 so Charlieja Sheena zaradi hude odvisnosti od drog in žaljivega odnosa do ustvarjalca vrgli iz serije. Nadomestil ga je Aston Kutcher, a to ni prav nič pomagalo, saj je bila serija štiri sezone kasneje zaradi prenizke gledanosti ukinjena, poroča nemški Bild.

Profimedia

Sprava po dvanajstih letih

Po dvanajstih letih se je Chuck Lorre naposled le pobotal s Charliejem Sheenom. Sheen je celo dobil gostujočo vlogo v Lorrejevi novi humoristični seriji Bookie, kar je posredno vzbudilo upanje na nadaljevanje serije Dva moža in pol. Možna vrnitev je bila še dodatno podkrepljena, da se je Angus T. Jones, ki je v seriji upodobil Jaka, prav tako pojavil v seriji Bookie in se tako poklonil seriji Dva moža in pol. Jones je s svojo igralsko kariero sicer zaključil.

Profimedia

Igralec Jon Cryer pa je zdaj rahlo uničil pričakovanja, a obenem vlil kanček upanja. "Ne vem, kako se bo to zgodilo," je pojasnil Cryer v ameriški televizijski oddaji The View.

Serijski duo prekinil stike

Kot je še dejal, je Cryer vesel sprave med Sheenom in Lorrejem, a sam že vrsto let ni govoril s Sheenom. Kar se je takrat zgodilo, je bilo namreč za Cryerja preveč naporno.

Profimedia

"Charlie je bil najbolje plačan televizijski igralec, morda na sploh. A vendar je pustil, da je vse skupaj propadlo," je povedal ter dejal, da ne ve, ali bi si še kdaj želel delati z njim. Vseeno pa upanja ni čisto poteptal, saj je še dodal: "Morda, če bi šlo le za enkratno stvar ali pa za hiter pozdrav"

Morda le nekaj skupnih prizorov? Hollywoodski scenaristi bi se zagotovo nečesa domislili …

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord